- Jeg er blitt mer aggressiv

Tidlig exit for Northug i poker-VM.

UTE AV VM: Langrennsløper Petter Northug er ute av poker-VM etter bare tre og en halv times spill. 
Foto: Tore Meek / Scanpix
UTE AV VM: Langrennsløper Petter Northug er ute av poker-VM etter bare tre og en halv times spill. Foto: Tore Meek / ScanpixVis mer

(Dagbladet): Petter Northug er i Las Vegas for å delta i poker-VM, men langrennsesset røk ut av turneringen allerede i natt. Dette var første dag med VM-poker i den amerikanske storbyen.

- Jeg er blitt klart mer aggressiv i spillet. Første gangen jeg var her, ventet jeg bare på gode kort, men det løsnet opp litt etterhvert, og kom inn i pengene. Ifjor røk jeg ut andre dagen. I år er jeg nok en bedre spiller enn jeg har vært, men man er samtidig avhengig av flyt. Man på vinne noen 50/50-situasjoner for å komme langt i en sånn turnering, sier Petter Northug til Vi Menn.

Litt over tre timer
Northug røk ut med AK (ess og konge) på hånda, og gikk all inn før floppen. Motstanderen satt med to ess, og lykken var heller ikke på skistjernens side. Dermed var Northug ute av VM.

Dette skjedde etter tre og en halv times spill.

Finale i november
Poker-VM ble dermed en nedtur for nordmannen, som håpet å kunne ta seg lengre enn dag én.

Turneringen fortsetter ut i neste uke, og de 6000 deltakerne skal ned til ni spillere, som møtes på finalebordet i november.

VM-EXIT: Petter Northug er ute av VM. Dette bildet er fra poker-NM i Riga.
Foto: Tore Meek / Scanpix
VM-EXIT: Petter Northug er ute av VM. Dette bildet er fra poker-NM i Riga. Foto: Tore Meek / Scanpix Vis mer

Northug åpnet gårsdagen med en joggetur før VM startet.

 - Det blir veldig mye sitting, så det var godt å starte dagen med litt jogging. Det spilles 5 levels idag, dvs 13 timer. Da gjelder det å holde hodet klart, særlig de siste 2-3 timene, når folk begynner å bli trøtte og gjøre dumme ting, sa Northug, som røk ut etter litt over tre timer.