- Jeg er definitivt i bedre form enn i fjor

Sirkus Bolt har landet i Oslo.

TILBAKE I OSLO: Usain Bolt ankom Norge i kveld. Her tar han flytoget inn til byen. Bolt skal delta på Bislett Games senere i uka. 
Foto: Fredrik Varfjell / NTB SCANPIX
TILBAKE I OSLO: Usain Bolt ankom Norge i kveld. Her tar han flytoget inn til byen. Bolt skal delta på Bislett Games senere i uka. Foto: Fredrik Varfjell / NTB SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): De ventende på Gardermoen fikk kanskje tida til å gå littegrann fortere en stund i kveld, da verdensstjernen Usain Bolt landet på flyplassen.

Jamaicaneren er nemlig tilbake i Oslo for å løpe 100 meter på Bislett, i en ny duell med Asafa Powell. Og Bolt lover moro.

- Jeg kan si at jeg er definitivt i bedre form enn i fjor. Gleder meg til en ny duell med Asafa. Det blir enda mer intenst denne gangen, sier Bolt, som løp på årsbeste 9,76 i Roma denne uka, til TV 2.

Mer intenst Han vil imidlertid ikke love en ny årsbeste på Bislett.

- Jeg vet ikke. Hvis været er bra så vet du aldri. Som jeg sa, så tror jeg det blir mer intenst. Jeg slo ham (Powell) i Roma. Han kommer hit for å løpe fort. Det blir et bra løp, sier Bolt.

Usain Bolt var i godt humør på vei til flytoget i kveld, og la ut bilder av de ledsagende fotografene på sin Twitter-profil.

Den virkelige Bolt I fjor løp verdensrekordholderen sin første 200-meter på over et år på Bislett, og 19,86 holdt til utklassingsseier foran Jaysuma Saidy Ndure, som ble nummer to på 20,43.

I år er det altså 100-meteren på det raske Bislett-dekket publikum skal få oppleve, og etter løpet i fjor lovet verdens hurtigste mann å vise den virkelige Bolt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer