Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Jeg er definitivt i bedre form enn i fjor

Sirkus Bolt har landet i Oslo.

TILBAKE I OSLO: Usain Bolt ankom Norge i kveld. Her tar han flytoget inn til byen. Bolt skal delta på Bislett Games senere i uka. 
Foto: Fredrik Varfjell / NTB SCANPIX
TILBAKE I OSLO: Usain Bolt ankom Norge i kveld. Her tar han flytoget inn til byen. Bolt skal delta på Bislett Games senere i uka. Foto: Fredrik Varfjell / NTB SCANPIX Vis mer

(Dagbladet): De ventende på Gardermoen fikk kanskje tida til å gå littegrann fortere en stund i kveld, da verdensstjernen Usain Bolt landet på flyplassen.

Jamaicaneren er nemlig tilbake i Oslo for å løpe 100 meter på Bislett, i en ny duell med Asafa Powell. Og Bolt lover moro.

- Jeg kan si at jeg er definitivt i bedre form enn i fjor. Gleder meg til en ny duell med Asafa. Det blir enda mer intenst denne gangen, sier Bolt, som løp på årsbeste 9,76 i Roma denne uka, til TV 2.

Mer intenst
Han vil imidlertid ikke love en ny årsbeste på Bislett.

- Jeg vet ikke. Hvis været er bra så vet du aldri. Som jeg sa, så tror jeg det blir mer intenst. Jeg slo ham (Powell) i Roma. Han kommer hit for å løpe fort. Det blir et bra løp, sier Bolt.

Usain Bolt var i godt humør på vei til flytoget i kveld, og la ut bilder av de ledsagende fotografene på sin Twitter-profil.

Den virkelige Bolt
I fjor løp verdensrekordholderen sin første 200-meter på over et år på Bislett, og 19,86 holdt til utklassingsseier foran Jaysuma Saidy Ndure, som ble nummer to på 20,43.

I år er det altså 100-meteren på det raske Bislett-dekket publikum skal få oppleve, og etter løpet i fjor lovet verdens hurtigste mann å vise den virkelige Bolt.

- Banen er bra, jeg ville likt å komme tilbake i toppform slik jeg var i 2009. Jeg ser fram til å komme tilbake neste år, sa superstjernen.

Bislett-general Steinar Hoen gleder seg i hvert fall.

- Forhåpentligvis skaper han like mye hysteri som Justin Bieber, sa Hoen til Dagbladet etter Bolts supertid i Roma.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling