- Jeg er definitivt klar i morgen

Aksel Lund Svindal blir bedre og bedre.

KLAR I MORGEN: Aksel Lund Svindal slo seg solid da han ramlet i målområdet etter utforen i går. I kveld bekrefter han at han er klar til superkombinasjonen i morgen.  Foto: Bjørn Langsem, Dagbladet
KLAR I MORGEN: Aksel Lund Svindal slo seg solid da han ramlet i målområdet etter utforen i går. I kveld bekrefter han at han er klar til superkombinasjonen i morgen. Foto: Bjørn Langsem, DagbladetVis mer

GARMISCH/OSLO (Dagbladet): Aksel Lund Svindal bekrefter i kveld at han er klar for superkombinasjonen i alpin-VM i morgen.

- Det har gjort meg godt med en hel fridag. Jeg har blitt bedre og bedre utover dagen, og er definitivt klar til kombistart, sier Aksel, som ble mørbanket da han falt og ble kastet inn i reklameskiltene i målområdet etter femteplassen i utforen i går.

Landslagssjef Håvard Tjørhom fortalte til NTB i formiddag at Lund Svindal fortsatt hadde vondt i kneet i morges, men at han ville ta det helt med ro i dag for å bli klar til i morgen.

Ro, behandling og lett trening har fått orden på beinet igjen, forteller alpinisten selv.

- Dagen har jeg brukt til å få behandling på kneet og hoften, pluss at jeg har syklet og gjort stabiliseringsøvelser for kneet, sier Aksel.

I morgen kjøres det utfor klokka 10 og slalåm klokka 14.

- Jeg gleder meg til å angripe Kandaharløypa for siste gang i VM, og kjenner at jeg har lagt lørdagen bak meg og er på hugget igjen, sier nordmannen.

Aksel Lund Svindal kjørte ut i onsdagens super-G, og ble altså nummer fem på utforen i går.

Fredag er det storslalåm, mens guttas slalåm er avslutningsøvelse i VM på søndag.