BEST?:Manchester Citys manager Roberto Mancini forteller at ingen i England kan matche det han har oppnådd de siste 15 månedene. Foto: AP Photo/Clint Hughes
BEST?:Manchester Citys manager Roberto Mancini forteller at ingen i England kan matche det han har oppnådd de siste 15 månedene. Foto: AP Photo/Clint HughesVis mer

- Jeg er den beste treneren i England

Selvsikker Mancini.

Roberto Mancini går til motangrep på kritikerne som mener at italieneren står i fare for å bli sparket som manager i Manchester City.

- Jeg er den beste manageren i England hvis man går ut fra de siste 15 månedene, slår Mancini fast overfor BBC.

Det siste halve år er det sagt og skrevet mye om treneren hos de regjerende engelske mestere. Tilliten til Mancini synes å ha blitt mindre hver gang laget hans har tapt.

Først ble den tidligere Barcelona-treneren Josep Guardiola nevnt som en mulig etterfølger i City. I januar valgte han derimot noe overraskende Bayern München.

I det siste er Real Madrid-trener José Mourinho blitt dratt inn i diskusjonen.

- I de siste seks månedene har noen ment at Manchester City ville bytte manager. Først handlet det om Guardiola, men da han valgte Bayern München er det en ny manager det snakkes om.

- Jeg har vunnet Premier League, FA-cupen og Charity Shield, og det finnes ingen andre managere som har vunnet like mye på de siste 15 månedene som meg. Jeg kan ikke gjøre mer. Det er virkeligheten, sa Mancini.

Manchester City er i øyeblikket 12 poeng bak Manchester United i Premier League.

(NTB)