- Jeg er der jeg skal være. Så får vi se om det holder

Gullkandidat Verås Larsen på plass i London.

KLAR: Eirik Veiraas Larsen er på plass i London, og gleder seg til å konkurrere. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet.
KLAR: Eirik Veiraas Larsen er på plass i London, og gleder seg til å konkurrere. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
ol-logo

OL Tokyo

2020

LONDON (Dagbladet): Eirik Verås Larsen (36) ruslet litt før klokka 13.30 norsk tid i dag ut i ankomsthallen på Heathrow terminal tre.

Etter nesten en hel måned med finpussing på Årungen ga et av Norges gjenværende gullhåp i London uttrykk for at han nå gleder seg til å komme i gang med padlekonkurransen i OL.

- Det har vært lenge å vente hjemme nå, så det føles veldig bra endelig å være her, sier Eirik Verås Larsen til Dagbladet i ankomsthallen.

Flekkefjordingen med OL-gull fra Aten og OL-sølv fra Beijing vet hva som kreves for å kjempe om medaljer, og oppkjøringen til lekene har gått helt etter boka.

- Jeg kunne ikke hatt en bedre oppkjøring. Jeg har fått gjort alt jeg skulle gjøre, og jeg er der jeg skal være. Så får vi se om det holder, sier Verås Larsen.

Padleren så veldig målrettet og fokusert ut, og det tok ikke lang tid før han ble tatt med inn i heisen som tok han ned til transporten ut til Eton Dorney — der han skal padle forsøksheat og forhåpentligvis semifinale mandag.

- Bra oppkjøring - Det har vært en bra oppkjøring hjemme, med gode forhold på Årungen. Alt har gått som det skal, sier Eirik Verås Larsen til Dagbladet på Heathrow.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer