DRITTLEI: Tottenham-manager hevder at han ikke har noe som helst å skjule i forbindelse med tiltalen for skattesvik. Foto: EPA/ANDY RAIN
DRITTLEI: Tottenham-manager hevder at han ikke har noe som helst å skjule i forbindelse med tiltalen for skattesvik. Foto: EPA/ANDY RAINVis mer

- Jeg er drittlei av det

Skattesvik-tiltalte Harry Redknapp mener at han ikke har noe å skjule.

(Dagbladet): Tottenham-manager Harry Redknapp har tidligere denne uka vært i retten, tiltalt for skattesvik. Den frittalende manageren skal ha uttalt seg om saken da den først kom opp til overflaten i 2006.

- Det er ikke noe på meg i denne verden, sa Harry Redknapp ifølge Daily Mail.

Han skal være drittlei av nedsettende ord og uttrykk ved sitt navn. Tottenham-manageren skal frivillig ha avslørt detaljene om sin bankkonto i Monaco i 2006, ifølge oppdragsansvarlig revisor Nigel Layton.

Navnet er problemet

- En venn sa til meg, Harry, jeg kan ikke tro at det alltid er deg, jeg har håndtert saker med deg flere ganger. Poblemet ditt er navnet, Harry, og du har en «Cockney» dialekt, skal Redknapp ha uttalt.

Ordet «Cockney» betyr i løs forstand at personen er fra Øst-London og tilhører arbeiderklassen. Harry Redknapp er lei av at folk forhåndsømmer ham.

- Folk kjenner meg ikke, og jeg er drittlei av det. Det er ikke noen som er mer fan.. Min sønn har vært en fotballspiller på toppnivå. Hvis det er noe gjørme å kaste, ser det ut til at det treffer meg til slutt, skal Redknapp ha uttalt til Layton da saken først fikk oppmerksomhet i 2006.

Harry Redknapp har i retten nektet for to tilfeller av økonomisk utroskap mot offentlige inntekter.