- Jeg er egentlig en feig person

Danmarks mest forhatte mann beklager.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Egentlig var det Christian Poulsen Danmark skulle rettet sitt sinne mot, etter at han ødela en fantastisk dansk opphenting med et ubegripelig slag mot en svensk spiller like før slutt.

I stedet er det en 29 år gammel dansk supporter blitt nasjonens mest forhatte mann. Med nærmere 20 øl innabords gikk han til angrep på dommer Herbert Fandel, som førte til at kampen ble stoppet og Sverige tilkjent en 3-0-seier.

I går våknet 29-åringen opp til tidenes fylleangst. Nå angrer han dypt på det han har gjort.

- Jeg vil be hele Danmark, Sverige og dommeren om unnskyldning for min umenneskelige oppførsel, sier supporteren til Aftonbladet.

Takker Gravgaard

Han har deler av høyrehånda i gips, ikke på grunn av slaget mot dommer Fandel, men fordi han han slo hånda inn i en betongvegg etter å ha blitt pågrepet av dansk politi.

- Jeg var så skuffet og sint over min egen oppførsel i Parken. Jeg ble nødt til å gipse den ene fingeren, sier han.

Uten at akkurat det kommer til å skaffe ham mye sympati i Danmark. 29-åringen takker den danske midtstopperen Michael Gravgaard, som kan ha forhindret en enda større skandale.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer