- Jeg er en 25 år gammel gutt fra Vadsø

Sjekk Myspacen til Gamsten og de andre landslagsgutta!

(Dagbladet.no): Myspace er en av internetts største braksuksesser. Over 100 millioner brukere har registrert seg med egen konto på nettstedet, hvor de har muligheten til å kommunisere med venner, skrive blogger, og dele bilder, musikk og videoer med andre brukere.

Har du et ønske om å chatte med Morten Gamst Pedersen og John Carew, eller legge Kristofer Hæstad og Jan Gunnar Solli til vennelista di, har du sjansen nå.

Alltid et smil

Flere av Norges mest profilerte fotballspillere har nemlig kastet seg på Myspace-trenden.

«Hi...! Jeg er en 25 år gammel gutt som ble født innenfor polarsirkelen, i en by ved navn Vadsø. Jeg bodde fire år i Tromsø, før jeg omsider flyttet til Manchester, England, for å spille fotball! Jeg nyter livet, og er heldig som får gjøre det jeg liker best. Jeg har alltid et smil på lur..!:)», skriver Gamsten i sin presentasjon.

Blackburn-proffen meldte seg på for en drøy uke siden, men har allerede 67 personer i vennelista si. Det er likevel ingenting målt opp mot John Carew - eller «Johnny», som har 364, deriblant Vin Diesel og P. Diddy.

Doffen har blant annet Venke Knutson, Tone Damli Aaberge og Kurt Nilsen.

Pene damer

- Jeg er en 25 år gammel gutt fra Vadsø

Gamsten bekrefter at det er hans egen side da Dagbladet.no ringer, og forteller at Jan Gunnar Solli har lokket ham med.

- Jeg kan bare prate for meg selv, men det er en fin måte å holde kontakt med folk på, og si hei og hå. Det er langt fra Manchester til Vadsø, sier han.

I gjesteboka har flere av fotballkompisene lagt igjen meldinger, deriblant Jan Gunnar Solli.

«Da var vi i gang med nettverket sjef:) Artig! Kjipt med ølkastingen! Men det overlever vi sterke gutter fra nord... El du som er fra nord ihvertfall;) Er i Danmark... Kamp mot Odense snart.», skriver RBK-spilleren.

Ikke overraskende tiltrekker fotballspillerne seg bøttevis med oppmerksomhet hos det motsatte kjønn. Gjesteboka domineres sterkt av vakre kvinner, og ettersom både Gamst Pedersen, Hæstad, Carew, Solli og Thorstein Helstad har satt statusen sin til «single», er det kanskje ikke så rart.

Her finner du Myspacen til landslagsgutta:

• Morten Gamst Pedersen

• Kristofer Hæstad

HAR MYSPACE: Morten Gamst Pedersen er en av 100 millioner personer som har skaffet seg egen brukerkonto hos Myspace, der han kan skrive blogger og dele bilder, musikk og videoer med andre brukere. - Det er en fin måte å holde kontakt med folk på, og si hei og hå. Det er langt fra Manchester til Vadsø, sier Gamsten til Dagbladet.no. Foto: Erik Berglund
HAR MYSPACE: Morten Gamst Pedersen er en av 100 millioner personer som har skaffet seg egen brukerkonto hos Myspace, der han kan skrive blogger og dele bilder, musikk og videoer med andre brukere. - Det er en fin måte å holde kontakt med folk på, og si hei og hå. Det er langt fra Manchester til Vadsø, sier Gamsten til Dagbladet.no. Foto: Erik Berglund Vis mer

• John Carew

• Jan Gunnar Solli

• Thorstein Helstad

• Brede Hangeland

<B>HAR MYSPACE</B>: Kristofer Hæstad får mye jente-oppmerksomhet på sin side.
<B>SLIK SER DEN UT</B>: Morten Gamst Pedersens Myspace
HAR MYSPACE</B>: John Carew.
HAR MYSPACE</B>: Jan Gunnar Solli og Thorstein Helstad.