Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Jeg er en av Arsenals beundrere

Men Dalglish tror likevel på første borteseier siden 2000.

FRYKTER IKKE HISTORIEN: Liverpool-manager Kenny Dalglish bryr seg ikke om at Liverpool ikke har vunnet borte mot Arsenal siden 2000. - Vi hadde ikke tapt borte mot West Brom heller, og tapte der, sier han. Foto: Andrew Yates, AFP/Scanpix
FRYKTER IKKE HISTORIEN: Liverpool-manager Kenny Dalglish bryr seg ikke om at Liverpool ikke har vunnet borte mot Arsenal siden 2000. - Vi hadde ikke tapt borte mot West Brom heller, og tapte der, sier han. Foto: Andrew Yates, AFP/Scanpix Vis mer


• Følg Arsenal - Liverpool i vårt fotballstudio klokka 17.

(Dagbladet): Liverpool har ikke slått Arsenal på bortebane siden 2000.

Manager Kenny Dalglish er likevel ikke skremt av slike «forbannelser».

- Resultatenes historie er uinteressant for meg. Jeg tror ikke vi hadde tapt borte mot West Bromwich på lang tid, men vi tapte der. Så om vi ikke har vunnet mot Arsenal, hvorfor kan vi ikke reise dit og vinne? spurte han retorisk under pressekonferansen foran dagens kamp.

Liverpool fikk styrket selvtilliten betraktelig med en overbevisende seier mot Manchester City sist mandag.

Dalglish sier han håper å se mer av det samme i ettermiddag, men avslører samtidig en stor porsjon respekt for Arsene Wengers lag.

- Fantastisk lag - Arsenal er et fantastisk fotballag. Inntil for en måned siden var de med i kampen om å vinne fire troféer. De er bare på jakt etter Oremier League-troféet nå, men det endrer ikke det faktum at de har spillere med fantastiske ferdigheter og at de er et lag mange liker å se.

Det inkluderer Liverpool-legenden selv.

- De er et lag som mange beundrer, og jeg er en av beundrerne deres, sier Dalglish.

- Må slå Liverpool og Spurs Med seier i kveld, vil Arsenal være fire poeng bak serieleder Manchester United. Wenger mener full pott mot Liverpool i dag og erkerivalen Tottenham førstkommende onsdag er avgjørende for om de kan kjempe om seriegullet.

- Hvis vi ikke slår Liverpool og Tottenham er ikke sesongen over, men tittelkampen er helt sikkert over, sier Wenger ifølge arsenal.com.

1. mai tar de imot United på Emirates - en kamp som kan bli avgjørende om Arsenal har full klaff fram til da - og United går på en smell i en av sine andre fem gjenstående kamper.

- Hvis vi vinner alle våre kamper, så blir vi seriemester om United spiller uavgjort en gang. Det er dermed ikke 100 prosent sikkert selv om vi vinner alle kampene våre, men vi vet hva vi har å gjøre.

En kamp av gangen For Liverpool handler det om å sikre en plass i Europa League. Men Dalglish velger - ikke overraskende - å ta én kamp om gangen.

- Vi tar hver kamp som den kommer og får med oss så mye som vi kan fra hver kamp vi spiller. Ved sesongslutt legger vi sammen poengene og ser hvor vi er. Hvis vi får en plass i Europa League, så får vi det, gjør vi det ikke, gjør vi det ikke. Men vi ser ikke lengre fram enn mot Arsenal, sier Liverpool-manageren.

• Følg Arsenal - Liverpool i vårt fotballstudio klokka 17.

AVGJØRENDE DAGER: Arsenal-manager Arsene Wenger sier tittelkampen er over for Cesc Fabregas og de andre Arsenal-spillerne om de ikke slår Liverpool i dag og Tottenham på onsdag. Foto: Eddie Keogh, Reuters/Scanpix
AVGJØRENDE DAGER: Arsenal-manager Arsene Wenger sier tittelkampen er over for Cesc Fabregas og de andre Arsenal-spillerne om de ikke slår Liverpool i dag og Tottenham på onsdag. Foto: Eddie Keogh, Reuters/Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media