- Jeg er en fantastisk manager både når jeg vinner kamper og når jeg ikke gjør det

Mourinho slår tilbake.

SELVTILLITEN INTAKT: José Mourinho mener han er en akkurat like dyktig manager i dårligere perioder som i gode perioder. Foto: Action Images / Reuters / John Sibley / NTB Scanpix
SELVTILLITEN INTAKT: José Mourinho mener han er en akkurat like dyktig manager i dårligere perioder som i gode perioder. Foto: Action Images / Reuters / John Sibley / NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Med flere av stjernene på benken fra start hadde José Mourinhos Chelsea få problemer med å slå Maccabi Tel Aviv 4-0 i Champions League i går kveld.

Londonerne har fått en grusom start i årets Premier League, og de regjerende mestrene står bare med én seier så langt. I går viste de imidlertid at de kanskje har noe på gang.

- En katastrofe Etterpå satte Mourinho, som har fått massiv kritikk den siste tida, ting i perspektiv. Han poengterer at han er en akkurat like god manager nå, selv om Chelsea har slitt så langt, som da laget vant den hjemlige serien i mai.

- Wayne Rooney var en katastrofe, og når han slår scoringsrekorden for England er han plutselig den beste engelske spilleren noensinne. Dere liker at det går opp og ned, men det er ikke sånn det fungerer. Rooney er en fantastisk spiller både når han scorer mål og når han ikke gjør det.

- Jeg er en fantastisk manager når jeg ikke vinner kamper og en fantastisk manager når jeg gjør det. Ekspertene får store penger for å si forenklede ting. De må være genier i analysene sine, hvis ikke fortjener de ikke det de får betalt, sier Mourinho, ifølge Daily Mail.

Gerrard-spekulasjoner John Terry, Diego Costa og Nemanja Matic ble vraket til fordel for Kurt Zouma, Loic Remy og Ruben Loftus-Cheek i går. Det fikk Liverpool-legende Steven Gerrard til å spekulere i at noe ikke stemmer mellom Mourinho og Chelsea-kaptein Terry.

Gerrard gjestet BT Sports studio som ekspert.

- Det er helt klart noen gnisninger bak kulissene. Etter min mening bør John Terry spiller hver eneste uke. Han er kaptein, sa Gerrard.

- Han er en utrolig viktig figur i garderoben, og hvis Chelsea håper på suksess denne sesongen, så må han spille. Det skjer åpenbart noe bak kulissene som vi ikke har fått med oss. Chelsea vant serien for tre måneder siden, Eden Hazard ble årets spiller og Cesc Fabregas storspilte. Du kan ikke få så mange problemer i en ellever så raskt, fortsatte Gerrard.

Etter 4-0-seieren i går tok José Mourinho seg tid til å slå tilbake mot Gerrards utsagn.

- Steven tar feil. Jeg liker ham godt og har et godt forhold til ham - noen ganger skriver vi SMS til hverandre - men han tar feil, fordi vi ikke har noen problemer i det hele tatt.

• Chelseas neste match er hjemmekampen mot Arsenal lørdag klokka 13.45.

KRITISK: Steven Gerrard mener at noe må være galt i Chelsea. Foto: NTB Scanpix
KRITISK: Steven Gerrard mener at noe må være galt i Chelsea. Foto: NTB Scanpix Vis mer