-  Jeg er en luksus- spiller

Tonje Larsens (30) knær var så skakkkjørte at de nesten stanset karrieren hennes. En ny spillestil og et skreddersydd treningsprogram har forandret alt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

OSLO SPEKTRUM (Dagbladet): -  Jeg er blitt en luksusspiller. Nå spiller jeg jo nesten bare kampene, sier Tonje Larsen til Dagbladet og smiler godt.

Det ser uansett ut til å holde i massevis. I går var hun finalens gigant da Larvik vant cupfinalen for fjerde gang på rad - men denne gangen snublet de nesten. Seks minutter før slutt ledet Larvik med betryggende seks mål. Alle trodde jobben var gjort - inkludert Tonje Larsen - som byttet ut seg selv for å se sluttminuttene i ro og fred. To minutter senere hadde Byåsen nesten spist opp forspranget, og med trønderne to mål bak ble Tonje sendt utpå igjen for å ordne opp. Der og da var kampen punktert. Til slutt vant Larvik 21- 18.

Rutine og råskap

-  Det ble litt nervøst, men det hjalp å ha spilt såpass mange finaler før. Er det ikke niende gang jeg er her da? spør hun Dagbladet.

Og der har du forskjellen på Larvik og Byåsen i går. Rutinen til Tonje Larsen og råskapen til keeper Lene Rantala var uvurderlig da det stormet som verst. Mens Rantala reddet hele 17 av 38 skudd, var Larsen sjef i forsvaret og banket inn fire mål bak Kjersti Beck.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer