SLU REV: Johan Remen Evensen har ikke bevist noe som helst denne sesongen, men er likevel tatt ut i sjumannstroppen til Hoppuka. Nå lover han å levere når det gjelder.Foto: Terje Bendiksby / Scanpix
SLU REV: Johan Remen Evensen har ikke bevist noe som helst denne sesongen, men er likevel tatt ut i sjumannstroppen til Hoppuka. Nå lover han å levere når det gjelder.Foto: Terje Bendiksby / ScanpixVis mer

- Jeg er en lur rev som kommer når det gjelder

Evensen og Romøren til Hoppuka tross svake resultater.

MARIDALEN (Dagbladet): Landslagsledelsen i hopp tok i dag ut de sju som skal representere de norske fargene i den 60. utgaven av den tradisjonsrike tysk-østerrikske hoppuka.

Kvintetten Anders Bardal, Tom Hilde, Vegard Sklett, Rune Velta og Atle Pedersen Rønsen var på det nærmeste klare på bakgrunn av sine prestasjoner i sesonginnledningen, mens Bjørn Einar Romøren og Johan Remen Evensen kom med på hengende håret etter siste ukes treningssamling på Lillehammer.

- Vi har hatt gode treninger på Lillehammer den siste uka, hvor gutta har tilegnet seg ny selvtillit. Det er stor forskjell fra første lagkonkurransen i Kuusamo. Da kom de inn i varmebua med 20 meter lange fjes, sier landslagstrener Alexander Stöckl til Dagbladet.

Svake resultater Verdensrekordholder Evensen har ikke fått det til å stemme i sesonginnledningen, og har ikke hoppet i verdenscupen siden åpningshelgen i Kuusamo.

MOTGANG: Bjørn Einar Romøren ligger på en skuffende 40. plass i verdenscupen, og har slitt med å ta seg til finaleomganger så langt denne sesongen, men er likevel med til Hoppuka.Foto: Geir Olsen / Scanpix
MOTGANG: Bjørn Einar Romøren ligger på en skuffende 40. plass i verdenscupen, og har slitt med å ta seg til finaleomganger så langt denne sesongen, men er likevel med til Hoppuka.Foto: Geir Olsen / Scanpix Vis mer

Selv om moldenseren har VM i skiflyging i Vikersund 23.-26. februar som sesongens store mål, føler han seg trygg på at han er i stand til å levere allerede under åpningsrennet i Oberstdorf 30. desember.

- Jeg er en lur rev som kommer når det gjelder, sier Evensen.

Romøren har på sin side vært med i  konkurranse denne sesongen, og står med en 19.-plass fra Harrachov som bestenotering.

I Engelberg sist helg, kom han ikke engang til finaleomgangen i noen av de to rennene, men er altså med når hoppeliten skal gjøre opp om sammenlagtseieren etter rennene i Oberstdorf, Garmisch-Partenkirchen, Innsbruck og Bischofshofen.