Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Jeg er en mann for framtida. Hans tid er over

Kubrat Pulev vil ta tronen fra Vladimir Klitsjko.

MØTES I KVELD: Vladimir Klitsjko skal i kveld forsvare beltene sine mot bulgarske Kubrat Pulev i Hamburg. Foto: EPA/DANIEL BOCKWOLDT / NTB Scanpix
MØTES I KVELD: Vladimir Klitsjko skal i kveld forsvare beltene sine mot bulgarske Kubrat Pulev i Hamburg. Foto: EPA/DANIEL BOCKWOLDT / NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): I kveld skal Vladimir Klitsjko forsvare WBO, WBA og IBF-beltet sitt i tungvekt mot 33 år gamle Kubrat Pulev fra Bulgaria.

Klitsjko har dominert tungvektsklassen de siste åra, og bare tapt tre av sine 65 proffkamper.
Det er over 10 år siden han sist tapte en kamp.

Han skal nå forsvare beltene sine for 17. gang, og kveldens motstander er obligatorisk, bestemt av IBF.

Samme trener som Brækhus Motstanderen Kubrat Pulev har vunnet alle sine 20 kamper, og deler treneren sin Otto Ramin med Cecilia Brækhus.

Kveldens kamp skulle egentlig ha blitt holdt i begynnelsen av september, men Klitsjko måtte utsette møtet fordi ukraineren skadet seg på trening.

- Bokser som en jente Selv om det er Klitsjko som er den klare favoritten i kveldens kamp i Hamburg er Pulev selvsikker før møtet. For å fyre opp stemningen litt ekstra før kampen har han derfor brukt tid på å snakke nedsettende om motstanderen. Han uttalte blant annet at Klitsjko bokset som en jente.

- Han har alt du trenger for å bli verdensmester, men han har ikke noe hjerte. Han er som en jente, sa Pulev, ifølge Sky Sports.

- Jeg er en mann for framtida. Hans tid er over, fortsatte Pulev, ifølge DailyMail.

Kveldens motstandere skulle mandag holde en pressekonferanse, men Pulev nektet å stille opp, fordi han ikke fikk ha med seg hele støtteapparatet sitt opp på podiet.

Ved midnatt får vi svaret på om Pulevs uttalelser bare er tomme ord, eller om han klarer å ta beltene fra den ukrainske verdensmesteren.

• Kampen vises på Viasat og Viaplay fra midnatt.

LES MER: Her kan du lese historien om boksebrødrene Klitsjko.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media