Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Jeg er en snill gutt

Zlatan Ibrahimovic er kjent som bråkmaker både på og utenfor banen. Det synes han er feil.

AMSTERDAM (Dagbladet): Barbråk i Stockholm forrige helg skapte nye avisoverskrifter og oppstyr, men den svenske Ajax-spilleren bedyrer at han er en «snäll pojke».

- Det blir ofte mye styr når jeg går på byen i Sverige, men jeg er langt ifra noen bråkmaker, sier Zlatan til Dagbladet.

- Alltid fair

Etter to gule kort i gruppespillet og en mye omtalt knyttneve mot Erik Hoftun, ble det ikke roligere rundt svensken. Men siden det har ikke Zlatan fått kort i Champions League.

- Jeg har ikke forandret meg og har alltid spilt fair, sier han.

- Champions League er tøft, og det går hardt for seg på banen. Sånn skal det være.

I går kveld ble Zlatan heller for svak enn for slem, og gikk målløs av banen etter 72 minutter.

- Det var en hard og jevn kamp. Italienere spiller som oftest for å ikke slippe inn mål, og Milan var veldig defensive, sier 21-åringen.

Tamme

11- 4 i skuddstatistikk sier litt om italienernes manglende vilje til å gå offensivt til verks. Ajax dominerte spillet, hadde flest sjanser og hadde fortjent en scoring, men ble for tamme.

- Det var veldig tøft. Jeg ble mye ensom på topp, og fikk få baller, sier Zlatan, som ikke ble skremt av Maldini og Nesta i Milans forsvar.

- De var jo gode, men det er alle i Champions League. Det blir åpent i Milan, og vi har alle muligheter til å slå dem, sier Zlatan.Det nærmeste André Bergdølmo kom spill i går, var å ta av seg jakka da Pasanen lå nede etter 58 minutter. Men finnen kom seg raskt på beina igjen, og nordmannen ser ut til å ha fast plass på benken.

NØYTRALISERT: Den svenske angriperen Zlatan Ibrahimovic ble passet godt på av det solide Milan-forsvaret, under kommando av veteranen Paulo Maldini.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media