Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Jeg er en tøffing

Cancellara tror han rekker tempoen.

OPTIMISTISK: Sveitseren Fabian Cancellara er optimistisk før onsdagens temporitt i OL, selv om han skadet seg i lørdagens fellesstart. Foto: Reuters / Phil Noble / NTB Scanpix
OPTIMISTISK: Sveitseren Fabian Cancellara er optimistisk før onsdagens temporitt i OL, selv om han skadet seg i lørdagens fellesstart. Foto: Reuters / Phil Noble / NTB Scanpix Vis mer

Sveitseren Fabian Cancellara er optimistisk før onsdagens temporitt i OL, selv om han skadet seg i lørdagens fellesstart.

Han veltet i en sving mot slutten av fellesstartrittet. Da lå han i glimrende posisjon i teten av feltet, men skadet seg så pass at han hadde store problemer med å trille i mål langt bak teten.

Det viste seg at han hadde store smerter etter å ha pådratt seg en skulderskade.

Nå håper han likevel å kunne trene brukbart de siste dagene før temporittet, der han er regjerende verdensmester og en av de store favorittene sammen med britenes egen Bradley Wiggins.

- Jeg er en tøffing og har hatt mange skader tidligere. Derfor må jeg være optimistisk. Hvis ikke kunne jeg ha reist hjem allerede søndag. Nå håper jeg det skal gå greit å trene uten for store smerter, sier tempospesialisten Cancellara to dager før sykkelrittet skal avgjøres i London.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media