- Jeg er et følelsesmenneske

Kjell Inge Røkke gleder seg over å jobbe med Solskjær.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

MOLDE (Dagbladet): Da bomba smalt og Kjell Inge Røkke ba Aker trekke seg ut av Molde Fotballklubb, ble situasjonen fremstilt som om Røkke handlet i raseri. Selv om han nå sier han ikke ble forbanna i helga, har han blitt det før. I 1999 sparket han til en bruskjøler i raseri.

Han var forbanna på Moldes sportslige prestasjoner, og sparket førte med seg smerte og ispose. Dagbladet pratet i kveld med Røkke i Molde og han svarte villig på spørsmål om sitt følelsesliv.

- Det har vel vært episoder hvor dine følelser har tatt overhånd?

- Jeg håper at de fleste mennesker har følelser. Og jeg får håpe jeg har hele spekteret av følelser som et normalt oppegående menneske, sier han.

Han vedgår at de siste dagene har vært preget av hard mediekritikk og i et lengre intervju i morgendagens papirutgave, forteller han om hvordan det har føltes på kroppen.

I kveld uttrykte han glede over å få bruke private penger på Molde Fotballklubb, ikke penger fra det børsnoterte selskapet Aker, hvor han eier to-tredjedeler.

- Jeg har vært med i Molde Fotballklubb i 20 år. Både når min egen økonomi har vært god og når den har vært dårlig. Jeg har alltid stilt opp for klubben. Men det var nok veldig avklarende at Aker sa i fra at de ikke kunne være med utover denne sesongen og den stafettpinnen som Aker har hatt, har jeg og Bjørn Rune Gjelsten tatt over, sier han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer