Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Jeg er et godt kjøp

Aalesund-trener Ivar Morten Normark anbefaler deg å kjøpe ham som assistent. Meld deg på i Mitt drømmelag!

I Mitt drømmelag starter du med 80 mill. kroner. Det skal rekke til en stall på 15 spillere - pluss en trenerassistent.

Aalesund-trener Normark er den aller billigste assistenten. Han koster én million.

Men hvis du tror Aafk vinner hjemme i tippeligadebuten mot Tromsø søndag, er Normark en rimelig måte å sikre deg tre ekstrapoeng i spillet.

- Jeg er ufattelig naivt optimistisk, så jeg sier jeg er et godt kjøp, sier Normark til Dagbladet.no.

For Aafk-treneren har nemlig ikke tenkt å la andre klubber rulle over nykomlingene i Tippeligaen. Så gode er ikke de andre.

- De fem seks 1. divisjonsklubbene er ikke så langt unna de fem-seks dårligste i Tippeligaen. Det viser treningskamper. Og vi var bede enn dem i 1. divisjon i fjor, sier Normark.

Han har ingen problemer med at hans drømmelagpris er fattige én million - målt mot f.eks Åge Hareides prislapp på 10 mill. i Rosenborg.

- Hvis du ser på min toppserieerfaring er prisen på meg 100 prosent berettighet. Hareide har jo vunnet serien i Sverige og har erfaring også på topp i Danmark, sier Normark.

Den tidligere Frankrike-proffen gledet seg over Dagbladets tabelltips i dag. Der havner Aafk på kvalikplass - mens andre aviser har klubben som bånnlag.

- Målsetningen vår er å skape trivsel og glede på banen, sier Normark som også var fornøyd med firer'n på terningen fra kommentator Øivind A. Monn-Iversen.

- Det er strålende. Også at Dagbladet har to bak lag oss på tabellen, sier Normark som mener han har matchet laget sitt knallhardt mot tippeligalag før sesongstart.

Likevel har det nyopprykkede laget bare tapt tre treningskamper.

- Vi har spilt ni kamper mot tippeligalag for å få litt føling med dem. Vi prøver å kvitte oss med frykten og undringen, sier Normark.

- Jeg tror vi har en fair sjanse denne sesongen.

<B>TRENER OG ELEV:</B> Ivar Morten Normark med sin skadde spiss Tor Hogne Aarøy - som var skadd da Aafk spilte uavgjort mot Brann i går. - Han trener igjen på torsdag og rekker seriestarten, sier Normark.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media