- Jeg er ferdig i Villa

Skade og pengemangel betyr Leeds-retur.

(Dagbladet.no:) 1.februar går Eirik Bakkes lånekontrakt med Aston Villa ut.

Siden de to klubbene ikke ble enige om å forlenge låneavtalen, må Birmingham-klubben benytte opsjonsretten på å kjøpe sogningen fra Leeds hvis han skal forbli Villa-spiller.


Dårlig med penger
Ifølge Villa-manager David O\'Leary kan Bakke allerede begynne å pakke treningsbagen og gjøre seg klar for å dra tilbake til treningfeltet i Leeds.


- Eirik ønsker å bli ut sesongen, men hvis Leeds krever at vi kjøper ham nå, må han dra tilbake. Vi har ikke mulighet til det, sier O\'Leary ifølge
Sky Sports.

Aston Villas styreformann Doug Ellis, som Sven Göran Eriksson omtalte som «en gammel og syk mann» da han ble lurt av avisen News Of The World nylig, har nemlig ikke satt av noen penger til spillerkjøp.


Usikkert rundt skade
Som om ikke pengemangelen var nok, pådro Eirik Bakke seg også en lårskade i lørdagens kamp mot West Ham.

Bakke får vite omfanget av skaden etter en undersøkelse i dag, men det er ennå ikke kjent om Bakkes smerter bak på låret er som følge av en alvorlig skade.

Skulle det vise seg at Bakke har pådratt seg en skade det vil ta lang tid å komme tilbake fra, åpnes nok ikke Doug Ellis\' pengesekk på noe videre gap.

SISTE: I kveld sier Eirik Bakke til Sogn Avis at han belager seg på å dra tilbake til Leeds 1.februar.

- Min periode i Aston Villa er over. Nå blir det Leeds igjen for alle pengene, sier Bakke til lokalavisa.

Bør Aston Villa benytte opsjonen sin og kjøpe Eirik Bakke? Si din mening!

SER IKKE BRA UT: Eirik Bakke vil gjerne bli i Aston Villa, men verken økonomisk eller skademessig ser det lovende ut for nordmannens framtid i Birmingham.