Reagerer på TV-bildene:

- Jeg er forbannet

TV 2s fotballekspert Morten Langli stusser over scenene som utspilte seg på overtid.

De norske spillerne sviktet da det gjaldt mot Georgia i EM-kvalifiseringen. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
  • Georgia - Norge 1-1 (0-1)

BATUMI/OSLO (Dagbladet): Det så veldig lyst ut da Alexander Sørloth banket inn 1-0, men Georgia hevet seg og satte inn utlikningen etter en drøy time.

Norge presset på for målet som skulle sikre tre poeng, og langt inne på overtida kunne se ut som om landslagsgutta hadde fått en hjelpende hånd. Et innlegg ble slått i en georgiansk hånd

Spillerne flokket seg rundt dommer og ropte på straffe. VAR gjorde en sjekk, men på TV fikk man ikke se reprise av situasjonen. Det fikk TV 2-ekspert Morten Langli til å rase.

- Jeg er mest forbannet av vi ikke fikk sett reprise av den siste VAR-sjekken. Ingen reprise?! Ingen mulighet til å bli noe klokere, sier Langli i TV 2s studio.

- Hvis du skal produsere fotballkamper må du få bilder av de avgjørende situasjonene. Det er helt umulig å se her. De norske spillerne er ikke i tvil om at det er hands, men ut fra disse bildene er det vanskelig å se. Det tok veldig lang tid før de bestemte seg, fortsetter en rasende Langli.

Han fortsetter:

- VAR kan ikke bare ha disse bildene. Det må finnes noen andre bilder, fortsetter Langli.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer