- Jeg er fornøyd med Drillo, jeg

Grindheim på spørsmål om Sollied som ny landslagstrener.

HAR SANSEN FOR DRILLO:  Etter at Trond Sollied i går fikk sparken i Heerenveen, der Christian Grindheim spiller, har flere i Fotball-Norge lansert ham som en perfekt mann for landslagsjobben. Grindheim har ikke noe imot om Drillo fortsetter. 
Foto: Erlend Aas / SCANPIX .
HAR SANSEN FOR DRILLO: Etter at Trond Sollied i går fikk sparken i Heerenveen, der Christian Grindheim spiller, har flere i Fotball-Norge lansert ham som en perfekt mann for landslagsjobben. Grindheim har ikke noe imot om Drillo fortsetter. Foto: Erlend Aas / SCANPIX . Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BISLETT (Dagbladet.no): Etter fire poeng på fem seriekamper var det slutt på Heerenveens tålmodighet med Trond Sollied. I går kunngjorde Æresdivisjon-klubben avgangen til sin norske trener - uten at det kom som noen stor overraskelse på Christian Grindheim. Han fikk beskjeden over telefon fra klubbens kaptein. - Jeg forsto vel at det lå i kortene. Samtidig er det litt overraskende, siden vi kom oss til Europa League. Men vi har fått en dårlig start på sesongen, og vi avsluttet den forrige dårlig, selv om vant cupfinalen, sier Grindheim til Dagbladet.

Egil «Drillo» Olsen har i utgangspunktet kontrakt med NFF fram til 1. desember, men flere røster i Fotball-Norge har tatt til orde for at Trond Sollied vil være en perfekt mann som ny landslagssjef nå som han er ledig på markedet.

- Hva tror du om å få Sollied som landslagstrener?

- Jeg er fornøyd med Drillo, jeg. Jeg skal ikke stå her og si hvem jeg vil ha. Så lenge jeg blir tatt ut til samlinger og får spille er jeg fornøyd, svarer han.

Drillo kjenner ikke Sollied

Drillo selv har latt det skinne gjennom at han kan tenke seg å fortsette utover kontraktsperioden, men han tror Sollied står for et fotballsyn som harmonerer relativt godt med det han selv tror på.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer