Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Jeg er fornøyd med ett poeng

City-manager Pellegrini etter uavgjort mot Southampton.

FORNØYD: Manchester City-manager Manuel Pellegrini var en fornøyd mann etter 1-1 mot Suputhampton. Foto: REUTERS/Stefan Wermuth/NTB Scanpix
FORNØYD: Manchester City-manager Manuel Pellegrini var en fornøyd mann etter 1-1 mot Suputhampton. Foto: REUTERS/Stefan Wermuth/NTB Scanpix Vis mer

Manchester City tok ledelsen tidlig, men fikk bare med seg ett poeng etter 1-1 mot Southampton lørdag. Likevel var manager Manuel Pellegrini fornøyd.

Sergio Agüero scoret sitt tolvte seriemål for sesongen etter ti minutter, og så ut til å sende City på vei mot en ny trepoenger.

Southampton har hatt en eventyrlig sesongstart, men tapte overraskende hjemme for Aston Villa sist. I tillegg hadde de tapt strake bortekamper mot Arsenal og Chelsea før det.

De resultatene har fått mange til å tro at den gode perioden var over, men lørdag viste laget styrke ved å kjempe seg tilbake.

Etter 42 minutter utlignet Pablo Osvaldo, et resultat som sto seg kampen ut.

- Jeg er fornøyd med ett poeng, begge lag fortjente poenget. Det var en jevn kamp, og uavgjort var det logiske resultatet. Vi startet bra, og scoret tidlig. Vi kunne scoret igjen, men etter det ga vi bort ballen for lett, sa Pellegrini ifølge BBC etter kampen.

Southampton-sjef Mauricio Pochettino sa laget hans fortjente det ene poenget.

- Jeg er alltid stolt av laget mitt. Selv om vi har hatt dårlige resultater den siste tiden har noen av dem vært ufortjent. Vi fortjente uavgjort i dag, og jeg er litt trist for at vi ikke vant, sa han.

(NTB)