Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Jeg er fortsatt i sjokk

Maria Sjarapova slo Serena Williams.

Tennissensasjonen Maria Sjarapova ble for sterk for en skadet Serena Williams og seiret i WTA-mesterskapet i går.

Den russiske tenåringen tapte første sett for den amerikanske stjernen 4-6, men ga ikke opp. De to neste settene vant hun 6-2, 6-4, og kunne dermed juble for seier i siste turnering for sesongen.

- Jeg er fortsatt i sjokk, kan ikke tro jeg klarte det, sa Sjarapova, som falt til bakken og hylte av glede da seieren var klar.

Williams, som har vunnet mesterskapet to ganger tidligere, slet med en strekk i mageregionen fra sent i annet sett. Da hun kom tilbake etter en medisinsk timeout hadde hun mistet mye fart i servene og hadde trøbbel med å bevege seg mot høyre.

Hun vant likevel de første fire gamene i tredje sett før Sjarapova gjorde kort prosess.

Seieren ga den russiske 17-åringen en premiesjekk på 1 million dollar (6,2 mill. kroner).

- Det var helt uvirkelig hvordan jeg holdt meg inne i kampen. Det har vært et utrolig år, sa Sjarapova, som nå rykker opp til 4. plass på verdensrankingen.

Hun ble den første WTA-mester fra Russland og den andre spilleren til å vinne turneringen i sin debut. Det kunststykket har bare Serena klart tidligere, i 2001.

(©NTB)

DEN NYE TENNISDRONNINGEN:</B> Russiske Maria Sharapova (t.v) slo i går i en turnering i Los Angeles.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media