- Jeg er fra en annen planet

Ronaldo ser på seg selv som en utenomjordisk fotballspiller.

Real Madrid-spissen blir trolig kåret til «årets spiller» av Fifa i morgen. Det synes han er helt greit.

- Jeg og David Beckham er ikke som alle andre. Vi hører ikke hjemme på denne planeten, sier Ronaldo ifølge Aftonbladet.

Den 26-årige brasilianske spissen tar trolig også med seg Gullballen som Europas beste spiller når prisen deles ut av Uefa i kveld.

Noe annet ville vært helt feil. Sier han selv.

- Hva mer kan jeg gjøre? Er det ikke nok at jeg vinner VM? At jeg har spilt for landslaget mitt i åtte år og at jeg ble toppscorer i VM? Holder det ikke at jeg har blitt utpekt til verdens beste spiller to år på rad? Jeg er bare 26 år, men det virker som om ingenting jeg gjør er godt nok.

Det er i den sammenheng han trekker inn Manchester Uniteds Beckham.

- I blant vet jeg ikke om folk forventer at jeg skal score og vinne, eller om de bare håper jeg havner i trøbbel. Vi er de to eneste spillerne somn ikke er fra denne verden, det er som om vi ikke er menneskelige, sier Ronaldo i intervjuet som er hentet fra News of The World.

Spissen mener både han og Beckham lider under den store oppmerksomheten de får.

- Ting skjer for alle mennesker i verden, men når de hender meg og Beckham er det annerledes. Det er derfor folk bryr seg når det skjer noe trist i våre liv. Det dras opp stort og analyseres, ettersom det er mer interessant enn noen andres liv, sier Ronaldo.

Real-spissen blir sinna når folk fortsatt lurer på om han er tilbake på sitt beste som spiller.

- Jeg hadde problemer i 1998, og så fulgte fire vanskelige år. Men så hjalp jeg Brasil til å vinne VM. Likevel spør folk om jeg noensinne blir like bra som jeg var.

(Dagbladet.no)

<B>PLANET BRASIl: Ronaldo synes bare han og David Beckham passer inn i klassen utenomjordiske spillere, ikke Real-kollega Zinedine Zidane.