I BAKGRUNNEN: Kjetil Rekdal (t.v.) holdt seg litt i bakgrunnen under Aalesunds trening på Nadderud stadion i Bærum torsdag. Aalesund møter Brann i cupfinalen i fotball på Ullevaal stadion søndag. Foto: Håkon Mosvold Larsen / Scanpix
I BAKGRUNNEN: Kjetil Rekdal (t.v.) holdt seg litt i bakgrunnen under Aalesunds trening på Nadderud stadion i Bærum torsdag. Aalesund møter Brann i cupfinalen i fotball på Ullevaal stadion søndag. Foto: Håkon Mosvold Larsen / ScanpixVis mer

- Jeg er fremdeles ganske «sylta»

Kjetil Rekdal holdt seg i bakgrunnen på dagens AaFK-trening.

NADDERUD (Dagbladet): Kjetil Rekdal sto over gårsdagens trening, og måtte sendes med eget fly til Oslo på grunn av sykdom.

Torsdag var han tilbake på treningsfeltet da Aalesund trente på Nadderud, men han holdt seg litt i bakgrunnen og lot assistent Kent Bergersen lede treninga.

Men 42-åringen føler seg bedre, og tror han er på bedringens vei.

- Formen er bedre, jeg tror ikke jeg har feber nå, sier Rekdal til Dagbladet.

- Men jeg er fremdeles ganske «sylta», og forkjølelsen er der fortsatt. Men det går bra, det går bedre. Jeg trykker i meg vitaminer, sier han.

Om tre dager spiller Aalesund sin andre cupfinale på tre år. Flere oppmøtte journalister spurte Rekdal om hans sykefravær ville være et problem for spillerne, men «Reka» tror ikke at hans fravær vil ha mye å si.

- Det var ikke verre enn at jeg ikke var på treninga i går og så tok jeg et annet fly enn dem.

- Her, ute i fri natur, er det lettere å holde seg unna dem, og jeg kan jo følge med på treninga i dag.

LIVESTUDIO: Følg Cupfinalen i Dagbladets livestudio fra klokka 1300, søndag formiddag.