- Jeg er gal etter Ballack

Inter Milan-president Massimo Moratti sier han ser tyskeren Michael Ballack i Inter-drakt i sine framtidsvisjoner.

- Jeg kan godt innrømme at jeg er gal etter å få Ballack på laget. Han er etter min mening en fantastisk midtbanespiller, sier Inter-presidenten. Laget hans ligger på toppen av serie A etter å ha vunnet fire kamper hittil i år.

- Jeg vil så gjerne se Ballack i Inter-drakt, men det er lite trolig at det kommer til å skje i den nærmeste framtiden, sier Moratti. Han legger til at han skjønner at Bayern München ikke vil gi slipp på en spiller av Ballacks kaliber, men Moratti tenker framover.

- I mine framtidsvisjoner for Inter stiller vi med Ballack på midtbanen, sier den italienske klubbpresidenten til Gazzetta dello Sport.

Franz Beckenbauer sa for noen uker siden at han tror Ballack kommer til å bli den nye kongen i europeisk fotball, og han sa også at han ikke ville byttet ham bort til fordel for noen.

- Jeg mener Ballack er mye mer verd enn Zinedine Zidane. Ikke bare fordi han er fem år yngre, men han er også mye flinkere foran mål, sa Beckenbauer.

  • Tyskland spiller EM-kamp mot Færeøyene i Hannover i kveld klokka 20.30.

    (NTB-AFP)

INTER-ESSANT: Michael Ballack underholder lagkameratene Jens Jeremies (fra venstre), Bernd Schneider og Torsten Frings under mandagens tyske landslagstrening.