- Jeg er ganske anonym

MANCHESTER (Dagbladet): Tom Waits, Neil Young, Lenny Kravitz, Ruud van Nistelrooy og Ole Gunnar Solskjær på topp. Med U2 på midten, i et rocka 3- 2- 4-system. I bakrommet møtte Solskjær eksklusivt. United topper igjen, men vi pratet mye om musikk.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

KRAVITZ OG MUSIKK: Ole Gunnar Solskjær igjen, og fotball og mål. United på topp igjen. Frispark fra Beckham i nettet? Det er som musikk i ørene for mange, men hva er musikk for Solskjær?

- Musikk er veldig viktig, men jeg er ikke inne i det 90-tallsmoderne med hiphop og synth. Jeg liker god gammeldags rock. Lenny Kravitz er toppen nå, men Elvis og Jokke - de to store som dessverre er borte - de har jeg veldig mange CD-plater av.

- Konsertgjengere, du og din samboer Silje?

- Nei, konsertene er veldig ofte på fredagskveldene, dagen før en kamp. Og så er jeg jo pappa også, da.

- Savner dere å gå ut?

- Ja og nei, men jeg føler ikke at jeg går glipp av noe. Er det virkelig en konsert jeg vil på, så går jeg. Bob Dylan kommer hit den 9. mai. Den ser jeg fram til. Fikk med meg en U2-konsert. Han Denis Irwin kjenner trommeslageren i bandet veldig godt. Han fikset billetter for hele laget. Vi er litt privilegerte på den måten.

- Snakker dere musikk i garderoben?

- Ja, litt. Roy Keane liker veldig godt U2 og Bob Dylan. Han Gary Neville og Ryan Giggs spiller gitar, sier Solskjær, som nettopp har satt inn Tom Waits og Neil Young i bilens CD-anlegg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer