TØFFE SLAG: Mia St. John måtte tåle mye juling i de få minuttene hun fikk i ringen mot Cecilia Brækhus. 
Foto: Heiko Junge / NTB Scanpix
TØFFE SLAG: Mia St. John måtte tåle mye juling i de få minuttene hun fikk i ringen mot Cecilia Brækhus. Foto: Heiko Junge / NTB ScanpixVis mer

- Jeg er glad dommeren stanset kampen, hvis ikke ville jeg gjort det

Mia St. John skjønte tidlig at hun kom til å få mye bank av Cecilia Brækhus.

FREDERIKSHAVN (Dagbladet): Mia St. John hadde ingen sjans mot en sterk Cecilia Brækhus i kveldens boksekamp i Frederikshavn.

I tredje runde stanset dommeren kampen, og Brækhus kunne fortjent løfte armene i været etter å ha lett forsvart sine tre belter.

- Det var lettere enn jeg hadde trodd, sa Brækhus etter kampen.

Rettferdig kamp På pressekonferansen etter kampen var Mia St. John glad for at dommeren stanset kampen.

- Jeg skjønte at det ikke kom til å bli min kveld. Jeg gikk i ringen, gjorde det jeg kunne, men Cecilia var altfor sterk, sier St. John.

Hun er glad dommeren grep inn.

- Jeg følte at det var veldig rettferdig, og at dommeren satte min sikkerthet først. Det er jeg veldig glad for, sier hun til Dagbladet.

- Det var ikke verdt å gå ti runder og få så mye bank. Ingen penger er verdt det, det er jo kroppen og hjernen min det er snakk om, fortsetter hun.

Siste kampen Kampen mot Brækhus ble også den amerikanske stjernen siste kamp.

- Jeg tror dette er siste kampen min ja, men det har jeg sagt før også. Jeg var egentlig ferdig i august etter kampen mot Christy Martin, men jeg ble lurt inn igjen. Men ja, jeg tror og håper at dette var siste kampen min. Jeg er glad jeg har fått 16-17 år med boksing, og jeg har hatt en fantastiske karriere. Jeg er allerede i historiebøkene, du kan ikke viske ut navnet mitt derfra, for jeg er allerede der, sier hun.

- Nå er det på tide å gå videre, og la de unge jentene få skinne.