- Jeg er glad for å være verdens dyreste spiller

Ronaldo mener han er verd hver euro.

NY GULLGUTT: Mandag presenteres verdens dyreste fotballspiller som Real Madrids ferskeste ervervelse. Prislappen tynger imidlertid ikke Cristiano Ronaldo nevneverdig.Foto: SCANPIX/AFP PHOTO/ANDREW YATES
NY GULLGUTT: Mandag presenteres verdens dyreste fotballspiller som Real Madrids ferskeste ervervelse. Prislappen tynger imidlertid ikke Cristiano Ronaldo nevneverdig.Foto: SCANPIX/AFP PHOTO/ANDREW YATES Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

|||Over 800 millioner kroner måtte Real Madrid punge ut med for å få Cristiano Ronaldo (24). Superstjernen mener han er verdt pengene.

Overgangssagaen rundt Ronaldo tok endelig slutt da portugiseren gikk fra Manchester United til Real Madrid i juni. Prisen ble på svimlende 80 millioner pund (839 millioner kroner).- Jeg synes det er et «fair» beløp. Hvis Manchester United og Real Madrid blir enig om dette beløpet, er det ikke noe mer å si. De store spillerne koster mye penger, og hvis du ønsker dem, må du betale for dem. Jeg er glad for å være verdens dyreste spiller, sier Ronaldo til Marca.

En av tidenes beste24-åringen er storfornøyd med at overgangen til den spanske storklubben gikk i orden.- Målet mitt er å bli en av tidenes beste. Hvis jeg kan avslutte som den beste, vil det være perfect. Jeg ønsker å være en del av en klubb med historiens beste spillere, forteller Ronaldo.Real Madrid satser knallhardt for å ta tilbake fotballtronen i Spania og har også gjort stjernekjøp som Kaka og Karim Benzema. Klubbpresident Florentino Perez har brukt nesten 2 milliarder kroner på nye spillere i sommer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer