- Jeg er glad for å være verdens dyreste spiller

Ronaldo mener han er verd hver euro.

NY GULLGUTT: Mandag presenteres verdens dyreste fotballspiller som Real Madrids ferskeste ervervelse. Prislappen tynger imidlertid ikke Cristiano Ronaldo nevneverdig.Foto: SCANPIX/AFP PHOTO/ANDREW YATES
NY GULLGUTT: Mandag presenteres verdens dyreste fotballspiller som Real Madrids ferskeste ervervelse. Prislappen tynger imidlertid ikke Cristiano Ronaldo nevneverdig.Foto: SCANPIX/AFP PHOTO/ANDREW YATESVis mer

|||Over 800 millioner kroner måtte Real Madrid punge ut med for å få Cristiano Ronaldo (24). Superstjernen mener han er verdt pengene.

Overgangssagaen rundt Ronaldo tok endelig slutt da portugiseren gikk fra Manchester United til Real Madrid i juni. Prisen ble på svimlende 80 millioner pund (839 millioner kroner).

- Jeg synes det er et «fair» beløp. Hvis Manchester United og Real Madrid blir enig om dette beløpet, er det ikke noe mer å si. De store spillerne koster mye penger, og hvis du ønsker dem, må du betale for dem. Jeg er glad for å være verdens dyreste spiller, sier Ronaldo til Marca.

En av tidenes beste
24-åringen er storfornøyd med at overgangen til den spanske storklubben gikk i orden.

- Målet mitt er å bli en av tidenes beste. Hvis jeg kan avslutte som den beste, vil det være perfect. Jeg ønsker å være en del av en klubb med historiens beste spillere, forteller Ronaldo.

Real Madrid satser knallhardt for å ta tilbake fotballtronen i Spania og har også gjort stjernekjøp som Kaka og Karim Benzema. Klubbpresident Florentino Perez har brukt nesten 2 milliarder kroner på nye spillere i sommer.

- Han bygger et fantastisk lag og endrer strukturen i klubben. Ideene hans er gode, og han har revolusjonert fotballverdenen med alle pengene han har brukt og signeringene han har gjort, mener Ronaldo om Real-presidenten.

KAOS: 50 000 mennesker møtte opp på Santiago Bernabeu for å hylle Kaká da han ikledde seg den hvite Real-drakta for første gang. Cristiano Ronaldo bryr seg fint lite om hvor mange som kommer for å se ham gjøre det samme.Foto: SCANPIX/AFP PHOTO / JAVIER SORIANO
KAOS: 50 000 mennesker møtte opp på Santiago Bernabeu for å hylle Kaká da han ikledde seg den hvite Real-drakta for første gang. Cristiano Ronaldo bryr seg fint lite om hvor mange som kommer for å se ham gjøre det samme.Foto: SCANPIX/AFP PHOTO / JAVIER SORIANO Vis mer

Presenteres
Superstjernen skal presenteres for Real-fansen mandag. Tidligere i uken ble Kaka ønsket velkommen av 50.000 fans, men kanskje blir Santiago Bernabeu fylt til randen når Ronaldo skal hylles. Stadion har en tilskuerkapasitet på 80.000.

- Det har ingenting å si om det er flere eller færre folk enn på presentasjonen av Kaka. Det eneste som er viktig, er at jeg er glad den dagen, sier Ronaldo.

Det er ikke klart hvilket trøyenummer Ronaldo skal få. I Manchester United hadde han nummer 7, men den bæres av klubblegenden Raul i Real.

(NTB)

HYLLET: Raul Albiol fikk også sin tilmålte tid i rampelyset på Santiago Bernabeu da han skrev under for Real Madrid tidligere i uka.Foto: SCANPIX/AFP PHOTO/JAVIER SORIANO.
HYLLET: Raul Albiol fikk også sin tilmålte tid i rampelyset på Santiago Bernabeu da han skrev under for Real Madrid tidligere i uka.Foto: SCANPIX/AFP PHOTO/JAVIER SORIANO. Vis mer