Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Jeg er glad vi skal møte Rosenborg nå

Hareide ser oppover på tabellen.

Foto: Kent Skibstad / Scanpix
Foto: Kent Skibstad / Scanpix Vis mer

LIVESTUDIO I KVELD: Fem kamper direkte i livestudio fra kl. 18.00, og Viking - Rosenborg direkte fra kl. 20.00!

(Dagbladet): Viking hadde en tung sesongstart, men etter tre poeng mot både Stabæk og Brann samt videre avansement i cupen virker Åge Hareide å ha fått Viking-skuta på riktig vei.

Nå ser den tidligere landslagstreneren oppover på tabellen, og gleder seg til søndagens hovedkamp mot Rosenborg.

- Det blir en veldig viktig kamp. Rosenborg er bare tre poeng foran oss på tabellen, og det er viktig å være klar over det. Jeg er glad det er de vi møter nå, for det betyr at vi må mobilisere og lade opp igjen.

- Det kommer garantert bra med folk, og med resultatene i det siste betyr det at de forhåpentligvis vil hjelpe å dytte laget fremover, sa Hareide til Dagbladet etter fredagens trekning i cupen.

Bra spillemessig Han mener at den elendige sesonginnledninga så verre ut enn det den var.

- Vi startet bra spillemessig, men vi klarte ikke avgjøre kampene i vår favør. En trenger resultatene i fotballen, og da ting gikk imot oss preget det oss, selv om vi klarte å beholde entusiasmen innad i laget, påpeker han.

- Det var manger jevne kamper hvor vi førte ting spillemessig, men vi slet voldsomt med uttellinga. Nå har vi forhåpentligvis ser vi mye bedre ut, og vi har fått entusiasmen tilbake.

Mange unge spillere Hareide skryter av hans unge spillere, spesielt Veton Berisha (17), Christian Landu Landu (19) og Yann-Erik de Lanlay (19) som har kommet inn og tilført laget fart, entusiasme og utrettelig arbeidsinnsats.

- De vil alltid variere litt, de unge, men noen av de mer erfarne er på vei tilbake fra skade og det vil hjelpe på. Men de unge har tilført laget mye, og det må vi ta med oss og bruke positivt for laget, sier Hareide.

VIDERE I CUPEN: Etter en tung sesonstart har viking nå fått sving på sakene. Her jubler de for avansement i cupen etter å ha slått Haugesund. Foto: Jan Kåre Ness / Scanpix
VIDERE I CUPEN: Etter en tung sesonstart har viking nå fått sving på sakene. Her jubler de for avansement i cupen etter å ha slått Haugesund. Foto: Jan Kåre Ness / Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media