MENER E-POSTENE ER MANIPULERT: Petar Vukicevic fastholder at han ikke har hatt befatning med doping.Foto: Øistein Norum Monsen / DAGBLADET
MENER E-POSTENE ER MANIPULERT: Petar Vukicevic fastholder at han ikke har hatt befatning med doping.Foto: Øistein Norum Monsen / DAGBLADETVis mer

- Jeg er helt uskyldig

Petar Vukicevic bedyrer sin uskyld, og innrømmer at han har det tungt.

Dopinganklagede Petar Vukicevic bedyrer sin uskyld overfor TV2 og Aftenposten i dag.

- Dette er en hevn fra min tidligere kone. Hun er såpass datakyndig at det ikke har vært noe problem for henne å manipulere innholdet. Hun snakker serbisk og har gode kontakter i Serbia. Der er ikke noe problem å sette et dopinginnhold inn i slike mailer. For meg er dopinginnholdet så avansert at jeg ikke skjønner mer enn 60-70 prosent av hva som står der, sier han til Aftenposten.

Ekskona har avvist anklagene gjentatte ganger overfor både Dagbladet og andre medier.

Den permitterte friidrettstreneren innrømmer at han har det tungt. Ikke bare finner han beskyldningene grunnløse, men mens han er permittert mister han også sin eneste inntekt; trenerhonorarene, skriver Aftenposten.

 - Jeg håper Antidoping Norge etterforsker denne saken fort. De har jo allerede henlagt den én gang. Trenerhonorarene er det jeg lever av, sier Vukicevic.

Vukicevic står fast på at e-postkorrespondansene med hans serbiske legevenn Srdjan Djordjevic fra 2001 til 2003 er manipulert.

- Jeg er helt uskyldig, har aldri hatt befatning med doping og alt i de kjente e-postene er manipulert. Det må dere tro meg på, sier Petar Vukicevic til TV2.

Mandag ble han permittert fra stillingen i Norges Friidrettsforbund. Antidoping Norge er i gang med å granske saken på nytt etter at den ble henlagt i fjor.

(Dagbladet/NTB)