URETTFERDIG BEHANDLET: Marouane Fellaini tror de engelske dommerne er strengere med ham fordi han er høy og har afro. Her i kamp med Manchester Uniteds Phil Jones. Foto: AFP PHOTO / ANDREW YATES
URETTFERDIG BEHANDLET: Marouane Fellaini tror de engelske dommerne er strengere med ham fordi han er høy og har afro. Her i kamp med Manchester Uniteds Phil Jones. Foto: AFP PHOTO / ANDREW YATESVis mer

- Jeg er høy og har en spesiell sveis

Marouane Fellaini mener dommerne i Premier League er strengere med ham på grunn av håret.

- Jeg er ikke i tvil om at det er fordi jeg er en person som tar mye plass. Jeg er høy og har en spesiell hårsveis, sier belgieren om at han ofte havner i dommernes søkelys, ifølge The Sun.

Fryktet Den høyreiste 25-åringen fikk tolv gule kort i sin første sesong for Everton, noe han mener var i overkant. Fellaini sonet nylig en suspensjon på tre kamper for en nedskalling av Stoke-spiller Ryan Shawcross i desember. Belgieren tror han er fryktet blant motspillerne i England.

- De er redde for meg fordi jeg vet hvordan jeg skal gi de problemer, sier 25-åringen.

Lugget Men det er ikke bare på banen Fellaini følger seg urettferdig behandlet. Også på den lokale puben i Liverpool har han ved flere anledninger blitt viet oppmerksomhet av byrivalens supportere.

- Én gang var det en Liverpool-supporter som ikke hadde noe bedre å gjøre enn å lugge meg. Han gjorde det fem ganger, og til slutt ble jeg irritert, forteller Evertons toppscorer, som likevel klarte å beholde roen.

- Jeg fant ut at det var best å bare forlate stedet, sånn at jeg unngikk trøbbel.