Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Jeg er i mitt livs form, og derfor er jeg litt skuffet

Marcussen på 33.-plass etter første dag av sjukampen.

TREG START: Ida Marcussen har ikke startet så bra som hun håpet på.
Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
TREG START: Ida Marcussen har ikke startet så bra som hun håpet på. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix Vis mer

Resultatmessig godkjent, men likevel var Ida Marcussen litt skuffet etter at fire av de sju øvelsene i sjukampen var unnagjort fredag kveld. Hun ligger på 33.-plass.

Det norske håpet fikk 14,08 og tangerte årsbeste på 100 meter hekk. I høyde ble det litt under pari med 1,68 meter, mens hun satte årsbeste i kule med 13,46. På fredagens avsluttende 200 meter fikk hun 25,15, ett hundredel bak årsbeste.

- Jeg er i mitt livs form, og derfor er jeg litt skuffet. I mesterskap tidligere, og særlig i 2007 da jeg satte min norske rekord, lot jeg beina bare løpe. Nå føler jeg kanskje at innsiden av hodet har spilt meg et lite puss, sa hun til NTB.

- Men dette er ikke over ennå, og det er jo gjerne annen dag av sjukampen som er best for meg. Derfor har jeg håp om å klatre mange plasser på resultatlisten i løpet av lørdagen. Alt er fortsatt mulig, la hun til.

Hun var den aller første som forlot startblokkene i dette OL, for hun tjuvstartet i det første heatet på 100 meter hekk fredag morgen. Det gjorde ikke noe.

- Nei, tjuvstarten hadde ingen betydning. Da det skjedde, tenkte jeg på at jeg gjorde det samme i Beijing i 2006 under junior-VM, og da ble det sølv på meg til slutt, sa hun.

- Nå ser jeg fram til å få en god natts søvn, og så gleder jeg meg til avslutningsdagen av denne sjukampen lørdag. Jeg er så sterk at jeg skal klare å klatre en del plasser, sa Ida Marcussen med ettertrykk.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media