- Jeg er i mitt livs form, og derfor er jeg litt skuffet

Marcussen på 33.-plass etter første dag av sjukampen.

TREG START: Ida Marcussen har ikke startet så bra som hun håpet på.
Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
TREG START: Ida Marcussen har ikke startet så bra som hun håpet på. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Resultatmessig godkjent, men likevel var Ida Marcussen litt skuffet etter at fire av de sju øvelsene i sjukampen var unnagjort fredag kveld. Hun ligger på 33.-plass.

Det norske håpet fikk 14,08 og tangerte årsbeste på 100 meter hekk. I høyde ble det litt under pari med 1,68 meter, mens hun satte årsbeste i kule med 13,46. På fredagens avsluttende 200 meter fikk hun 25,15, ett hundredel bak årsbeste.

- Jeg er i mitt livs form, og derfor er jeg litt skuffet. I mesterskap tidligere, og særlig i 2007 da jeg satte min norske rekord, lot jeg beina bare løpe. Nå føler jeg kanskje at innsiden av hodet har spilt meg et lite puss, sa hun til NTB.

- Men dette er ikke over ennå, og det er jo gjerne annen dag av sjukampen som er best for meg. Derfor har jeg håp om å klatre mange plasser på resultatlisten i løpet av lørdagen. Alt er fortsatt mulig, la hun til.

Hun var den aller første som forlot startblokkene i dette OL, for hun tjuvstartet i det første heatet på 100 meter hekk fredag morgen. Det gjorde ikke noe.

- Nei, tjuvstarten hadde ingen betydning. Da det skjedde, tenkte jeg på at jeg gjorde det samme i Beijing i 2006 under junior-VM, og da ble det sølv på meg til slutt, sa hun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer