Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

«Jeg er ikke bekymret, så da trenger ikke dere være det heller»

Men fortsatt vet ikke Pølsa hva som feiler ham.

VET IKKE NÅR HAN KAN TRENE IGJEN: Men nå er i hvert fall den kritiske fasen over for Øystein Pettersen. Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet
VET IKKE NÅR HAN KAN TRENE IGJEN: Men nå er i hvert fall den kritiske fasen over for Øystein Pettersen. Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Søndag kveld ble Øystein «Pølsa» Pettersen lagt inn på Ahus i all hast med en kropp fullstendig ute av balanse. Med lav puls og en stadig mer vannholdig kropp satte legene i gang med all verdens tester.

Uten at de har funnet ut noe som helst av hva som er galt med ham.

- Kroppen er fortsatt ikke i balanse, men jeg er frisk, skriver Øystein på sin Instagram-konto.

Flere tester i morgen
Frisk er kanskje å ta litt i. I morgen skal han tilbake på sykehuset for å ta flere prøver, men så langt har de utelukket endel alvorligere ting.

- De har testet lever, lunger, nyrer og hjerte og mye annet. Han er utenfor den store faren med tanke på de indre organene og  organsvikt, forteller manager for langløpslaget Team United Bakeries,  Henrik Kvissel, til Dagbladet.

I dag fikk Pettersen permisjon fra sykehuset for å reise hjem til familien. Det blir uansett resepten framover, å ta det med ro sammen med familien.

- Vi tror at kroppen ordner dette selv gjennom hvile, godt kosthold og kvalitetstid med familien, skriver Pettersen på Instagram, og legger til:

- Jeg er ikke bekymret, så da trenger ikke dere å være det heller.

Ikke fornøyd med kaffen

- Han er ved godt mot og innser nok selv også at han må ta en pause, sier manager Kvissel.

Og at han er ved godt mot er det i alle fall ingen tvil om. Etter å ha takket legene og sykepleierne ved Ahus for jobben de har gjort for ham de siste 48 timene, motstår han ikke fristelsen til å komme med en liten spøk på vei ut av sykehusdøra:

- Det eneste jeg har å utsette noe på er kaffen.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!