- Jeg er ikke dum

Mourinho lei favorisering av Barcelona - truer med å hvile spillere.

LEI: José Mourinho er lei favoriseringen av Barcelona i den spanske serien. Foto: (AP Photo/Paul White)
LEI: José Mourinho er lei favoriseringen av Barcelona i den spanske serien. Foto: (AP Photo/Paul White)Vis mer

(Dagbladet): José Mourinho er ikke redd for å si det han mener. Nå går portugiseren ut og sier at han vurderer å hvile keeper Iker Casillas, for å protestere mot kampprogrammet til Real Madrid.

- Reglene er ikke de samme for alle, og det har vært slik fra dag én, sier Mourinho til spanske medier ifølge Aftonbladet.

Real Madrid har en tøff uke foran seg, med tre kamper på en uke. For at spillerne skal orke påkjenningen, vurderer han å la Barcelona vinne La Liga. Portugiseren sier nemlig at han vil hvile sin keeper mot naboene Atletico Madrid.

Hjelpe Barcelona - Casillas kommer ikke til å være med. De (Barcelona) vil avslutte serien neste uke. Kanskje jeg hjelper de med det. Vi er i en situasjon hvor vi taper ligagullet i neste kamp vi mister poeng, selv om det i teorien ikke er avgjort. Jeg er ikke dum. Og om den nåværende avstanden øker, er ligagullet fortapt, sier Mourinho.

Den frittalende manageren mener at Barcelona alltid får fordeler i sine kampoppsett. Planen er nå å fokusere på cupfinalen mot Barcelona, og fortsettelsen på Champions League.

- Når et lag spiller på en tirsdag og påfølgende søndag, og et annet spiller på en onsdag og påfølgende lørdag, er ikke reglene eller forutsetningene de samme, sier Mourinho.

20. mars går Madrid-derbyet av stabelen, og da får vi vite om Mourinho gjør alvor av sine trusler.