- Jeg er ikke en Galactico

Ronaldo vil ikke til Real Madrid.

(Dagbladet.no): Cristiano Ronaldo har et gedigent forhandlingskort på hånda når han i disse dager forhandler om en ny kontrakt med Manchester United. Det spekuleres i om portugiseren vil kreve en ukelønn på rundt 130 000 pund - en sum som i så fall vil gjøre ham til Uniteds best betalte spiller.

I kulissene lurer Real Madrid, som snart står overfor et nytt presidentvalg.

Og bedre valgflesk enn Cristiano Ronaldo skal man lete lenge etter om dagen.

Spanjolene kan trolig spare seg forsøket. For nå slår portugiseren fast at han ikke er interessert i en overgang til Real Madrid.

- Hvis ting fortsetter å gå bra, ønsker jeg å bli her. Jeg er ikke en Galactico, sier Ronaldo ifølge nyhetsbyrået PA.

Det er trolig som søt musikk i United-fansens ører, for 22-åringen har en stor del av æren for at laget hans for øyeblikket topper tabellen seks poeng foran Chelsea.

- Jeg tenker bare på United og jeg ønsker å bli her i mer enn to år. Jeg vil sette mitt preg på denne epoken, vinne titler og bli en spiller for Uniteds historiebøker, sier han.

AVVISER REAL MADRID:Så lenge ting fortsetter å gå bra, vil Cristiano Ronaldo bli værende på Old Trafford. Foto: Jon Super/AP/SCANPIX
AVVISER REAL MADRID:Så lenge ting fortsetter å gå bra, vil Cristiano Ronaldo bli værende på Old Trafford. Foto: Jon Super/AP/SCANPIX Vis mer