- Jeg er ikke enig med dommerne

Andreas Evensen tapte i comebacket.

(Dagbladet): Andreas Evensen var i kveld tilbake i bokseringen i Esbjerg, etter at han la opp boksingen etter tapet mot Miskirtchian i februar i fjor.

I fjor stoppet dommeren kampen om EM-tittelen etter at Evensen fikk et slag, falt i bakken og var klar for mer. Men da satte dommeren ned foten, og kampen ble avgjort på teknisk knockout i favør Miskirtchian.

Evensen valgte da å legge opp, men gjorde i kveld altså comeback mot Kakhaber Avetisian i Esbjerg, på samme sted som han i fjor tapte.

Avetisian sto med 32 seire, en uavgjort og 21 tap før kveldens kamp, mens Evensen har vunnet 17, en uavgjort og tapt tre.

Dommerne var uenig Dommerne var ikke enige etter dagens åtte runder, to av dommerne satte poengene 78-74 og 77-75 i favør Avetisian, mens den tredje dommeren satte poengene 78-74 i favør Evensen.

Viasats kommentator Thomas Hansvoll og Ole-Petter Westereng var ikke enig i dommernes avgjørelse da de fikk opplest resultatet.

- Dette er ikke riktig avgjørelse, sa de.

- Jeg følte jeg jobbet mer enn motstanderen, sa Evensen til Viasat etter kampen.

- Det var jevne runder, han holdt mye, og slo mye i bakhodet. Men hva kan jeg gjøre, jeg trodde det var mye mer igjen på tanken når jeg gikk i kampen, svaret har jeg fått i dag, sa han.

- Det gikk ikke, jeg har ingen forklaring på det nå. Jeg trodde en miljøforandring skulle hjelpe.

Evensen er heller ikke enig i dommernes avgjørelse.

- Jeg er ikke enig, jeg følte jeg tok seieren hjem. Dommeren må ha sett noe helt annet, tanken er tom, sier han skuffet til Viasat.

Usikker på framtida Nå er han usikker på hva han skal gjøre videre med boksingen.

- Jeg har vært på EM- og VM-nivå. Det er folk som dette jeg må slå for å være med videre. Nå må jeg dra hjem og tenke meg nøye om hva jeg skal gjøre videre.