- Jeg er ikke et trofé for dommerne

Rooney frykter ikke gjensynet med Milton Nielsen.

(Dagbladet.no): Onsdag dømmer danske Kim Milton Nielsen gruppefinalen mellom England og Polen.

Da er Wayne Rooney trolig tilbake på laget etter at han sonet karantene for gule kort under kampen mot Østerrike på lørdag.

Tidligere i høst ble Rooney utvist av Milton Nielsen i Champions League-kamp mot Villareal. Dansken dro først fram det gule kortet, og Rooney svarte med en sarkastisk applaus oppunder dommernesa. Da stakk Milton Nielsen hånda enda dypere i kortlomma.

Rooney er likevel ikke redd for gjensynet på Old Trafford.

- Jeg tror ikke det blir noen problemer. Han er en good dommer, og gjør en god jobb, sier Manchester United-spissen ifølge BBC.

Den temperamentfulle unggutten føler ikke at han er spesielt forfulgt av dommerstanden.

- Jeg tror ikke jeg har blitt et trofé for dommere. Jeg har tatt noen dårlige valg på banen, men jeg har lært av det, sier han.

MØTES IGJEN: Kim Milton Nielsen likte ikke Wayne Rooneys sarkastiske applaus av det gule kortet han fikk mot Villareal, og dro fram det røde. Onsdag dømmer dansken England-Polen. Foto: AP/Scanpix
MØTES IGJEN: Kim Milton Nielsen likte ikke Wayne Rooneys sarkastiske applaus av det gule kortet han fikk mot Villareal, og dro fram det røde. Onsdag dømmer dansken England-Polen. Foto: AP/Scanpix Vis mer