Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Jeg er ikke fettsugd

Maradona var bare på ferie i Colombia.

(Dagbladet.no): Maradona snakket i natt for første gang med pressen siden han kom til Colombia og den karibiske byen Cartagena for ti dager siden.

Ryktene har gått om at han besøkte byen for å bli fettsugd, men det er helt feil, sier Maradona.

- Jeg har bare vært her for å si hei og vise min respekt, sier Maradona til Reuters på spørsmål om hva hvorfor han besøker Cartagena.

Maradona har est kraftig ut de siste årene og likner knapt seg selv fra den tiden han spilte seg inn i verdenshistorien med utenomjordiske dribleraid og scoringer med «Guds hånd».

På den lille ferien til Colombia, som forøvrig er verdens største produsent av kokain, dopet Maradona ble utestengt for fra fotballen i 1990, har det oppstått ville tilstander.

Trafikken skal ha gått helt i stå når Maradona har vist seg ute og hotellet har vært beleiret av tilhengere og pressefolk.

- Jeg er svært takknemlig for den kjærligheten den colombianske folket har vist meg. Jeg håper dere respekterer meg også, sier Maradona med klar hentydning til å få litt fred og ro.

FLØRTER: Diego Maradona flørter med fansen.
GAMLEDAGER: Diego Maradona slår inn 1-0-målet mot England i kvartfinalen i VM i 1986 - med «Guds hånd». Seinere i kampen driblet han seg gjennom hele det engelske laget og scoret et av tidenes vakreste mål i VM.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media