- Jeg er ikke fornøyd med slik oppførsel

Wilshere-bilde får Wenger til å se rødt.

I TRØBBEL?: Arsenal-manager Arsene Wenger er ikke fornøyd med Jack Wilshere etter en bytur etter lagets seier mot Napoli denne uka. Wilshere er avbildet i britisk presse med en sigarett. Foto: AFP PHOTO/GLYN KIRK
I TRØBBEL?: Arsenal-manager Arsene Wenger er ikke fornøyd med Jack Wilshere etter en bytur etter lagets seier mot Napoli denne uka. Wilshere er avbildet i britisk presse med en sigarett. Foto: AFP PHOTO/GLYN KIRKVis mer

(Dagbladet): Arsenal har imponert i sesongstarten, men midtbanestjernen Jack Wilshere kan være i trøbbel etter et bilde som er publisert i den engelske tabloidavisa The Sun.

Bildet som er på trykk i avisa viser Wilshere som tilsynelatende røyker en sigarett utenfor et utested i London. Du kan se bildet her.

- Jeg er ikke fornøyd med slik oppførsel. Jeg må ta en prat med ham om dette, sier manager Arsene Wenger på en pressekonferanse før helgens serierunde.

Skader ryktet og helsen Arsenal vant 2-0 mot Napoli i Champions League denne uka og Wilshere fikk angivelig lov til å ta en tur ut på byen etter kampen. Røykingen blir derimot ikke godt mottatt.

- Du kan ikke gjøre ting som skader helsen din som fotballspiller. Du skader ryktet ditt når du gjør slikt offentlig, sier Wenger.

Wenger vil ikke si om Wilshere blir straffet av klubben etter hendelsen.

- Jeg vet ikke hva som skjedde, så jeg kan ikke snakke om straff, sier Wenger.

- Veddemål Briten kom inn som innbytter i seieren mot Napoli og fikk 27 minutter på banen. Ifølge Daily Mail fikk flere spillere lov til å besøke utestedet «Dstrkt Club» i London.

En talsperson hevder Wilshere ikke røyket, men bare holdt sigaretten.

- En utfordret Jack, som ikke røyker, til å holde sigaretten som del av en spøk, sier en talsperson for Wilshere til The Sun.

Wenger bekreftet også på pressekonferansen at forsvarsspilleren Bacary Sagna er ute i opptil tre uker med skade. Arsenal møter WBA søndag.