- Jeg er ikke fristet av Manchester United

Hummels avfeier overgang.

 STOPP!:  Mats Hummels vil gå i Gerrard og Maldinis fotspor og bli i klubbens hele karrieren. Foto: NTB Scanpix
STOPP!: Mats Hummels vil gå i Gerrard og Maldinis fotspor og bli i klubbens hele karrieren. Foto: NTB ScanpixVis mer

Borussia Dortmund-midtstopperen ønsker å bli i den tyske klubben resten av sin karriere. 25-åringen peker på Steven Gerrard som et forbilde.

I sommer var Mats Hummels ryktet til flere av Europas største klubber, blant andre Manchester United. For den 25 år gamle midtstopperen var det aldri aktuelt å flytte fra Dortmund.

- Det er fint å høre at store klubber er interessert i deg. Jeg tar det som en kompliment, men det påvirker meg ikke. Jeg er ikke fristet til en overgang til Manchester United eller noen annen klubb, sier han ifølge The Guardian.

For den nybakte verdensmesteren er penger en ikke-faktor.

- Det vil alltid være noen som kan betale mer enn i Borussia Dortmund, men Dortmund har gjort store framskritt i min tid her. Hvis jeg en dag tenker på å spille et annet sted, vil ikke pengene være grunnen.

Per nå handler alt om de gulkledde og Hummels gjør det klart at han ønsker å spille der resten av karrieren. 25-åringen peker på spillere som Paolo Maldini og Steven Gerrard som eksempler til etterfølgelse.

- Det er noen som blir i én klubb hele karrieren, og de er alle store spillere. Paolo Maldini og Steven Gerrard er to eksempler. Jeg ville blitt veldig glad på Gerrards vegne om han hadde vunnet serien med Liverpool.

Hummels har siden 2008 rukket å spille 171 kamper for Dortmund. Siden den gang har det også blitt 36 landskamper på den høyreiste spilleren.

(NTB)