Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Jeg er ikke i form

Men Steffen er med mot Malta likevel.

TA\'QALI (Dagbladet.no): Steffen Iversen ble vraket til landslagets midtøstentur i januar fordi han ikke var i form, og ble til og med harsellert med av Ragnhild Gulbrandsen.

Men nå, når alle de beste er med i uttaket til Åge Hareide, er han med. Selv om han fortsatt ikke er i form.

- Det er vel ingen som er i form nå. Det er det vel bare de som spiller i England som er. Men formen er på gang, sier Iversen til Dagbladet.no.

Treningskamper i januar vil aldri bli det samme som kamper som betyr noe. Selv om kampen med K mot Moldova ikke er langt unna. VM-kvaliken mot Moldova er allerede i mars.

Kan ikke vente toppform nå

- Man kan ikke forvente at vi er i toppform nå. Vi har jo bare trent i to uker. Det viktigste for meg er å være i form til helga, sier Iversen og tenker på Royal League-oppgjøret mot Djurgården i Stockholm.

Han vil heller ikke være med på at treningskampen mot Malta i morgen ikke er så viktig.

I hvert fall er det ikke noe å si på spissens innstilling til kampen, selv om privatkampen neppe er det viktigste han har foran seg i ukene og måneden som kommer.

- Jeg har fokus på denne kampen, men for min del er det mange viktige kamper før VM-kvalifiseringskampen mot Moldova.

- Men med tanke på den kampen er det vikig å trene mot denne typen motstandere, sier Iversen til Dagbladet.no.

SCORET MOT AUSTRALIA:</B> Steffen Iversen ble ikke med på landslagsturneen i Midtøsten på grunn av dårlig form - som ikke er blitt så mye bedre siden.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media