Nicklas Bendtner

- Jeg er ikke klar

Den tidligere Rosenborg-spilleren åpner opp om framtida i kjølvannet av bruddet med sin tidligere kjæreste Philine Roepstorff.

SNAKKER UT: Nicklas Bendtner sier han har nye mål i livet. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
SNAKKER UT: Nicklas Bendtner sier han har nye mål i livet. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det norske folk ble kjent med fotballspilleren Nicklas Bendtner, på godt og vondt, da han i perioden fra 2017 til 2019 var Rosenborgs fremste angrepsvåpen.

Etter oppholdet hos trønderne fikk derimot karrieren hans en nedgående kurve, og i sommer la han fotballskoa på hylla.

For tida er 33-åringen aktuell med serien «Bendtner og Philine» på Discovery+, som handler om forholdet mellom han og kjæresten Philine Roepstorff.

I dag har de gått hver til sitt og avsluttet forholdet.

TIDLIGERE SUPERPAR: Nicklas Bendtner og Philine Roepstorff gir full tilgang til livene deres i serien «Bendtner og Philine». Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
TIDLIGERE SUPERPAR: Nicklas Bendtner og Philine Roepstorff gir full tilgang til livene deres i serien «Bendtner og Philine». Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix Vis mer

Snakker ut

I den nyeste episoden i serien åpner Bendtner seg om bruddet og framtida.

- Jeg vet at jeg ikke er klar for noe seriøst. Jeg skal kose meg, det er klart, men mitt hovedfokus handler om hvor jeg vil i min trenerkarriere, og hva slags far jeg vil være for Nicholas, sier han og legger til:

- Altså, hvordan vi kan styrke vårt bånd. Etter det kan jeg begynne å se etter en ny partner.

Ny flamme?

Men den impulsive dansken skal allerede ha funnet tonen med den svenske modellen Clara Linnea Wahlqvist, ifølge seg selv. Det forteller han i samme program.

Wahlqvist bor til daglig i London, som har gjort det vanskelig for dem å møtes grunnet coronapandemien.

- Vi har en avtale om at vi er sammen, men vi er først egentlig sammen når hun kommer tilbake derfra, sier han i programmet.

I løpet av karrieren spilte Bendtner i storklubber som Arsenal, Juventus og Rosenborg. Han står også bokført med 81 kamper for det danske landslaget.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer