Premier League

- Jeg er ikke lykkelig

For første gang på 19 år forbereder ikke José Mourinho seriestarten med et fotballag. - Jeg håper ikke jeg blir med dere altfor lenge, sier han til kollegene i Sky Sports.

TOSPANN: José Mourinho og Graeme Souness utveksler ord i forbindelse med studiosendingen til Sky Sports på Old Trafford. Foto: NTB scanpix
TOSPANN: José Mourinho og Graeme Souness utveksler ord i forbindelse med studiosendingen til Sky Sports på Old Trafford. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

MANCHESTER (Dagbladet): José Mourinho markerte seg med brask og bram da han debuterte som ekspert for engelske Sky Sports søndag. Anledningen var storkampen mellom Manchester United og Chelsea. Og som vanlig snakket han i overskrifter.

Samtidig innrømmet han en form for sorg over å være i studioet på Old Trafford.

- Takk for at du er med oss, slo programlederen fast innledningsvis.

- Jeg håper ikke det blir altfor lenge, svarte Mourinho og smilte. Siden desember har han vært arbeidsledig trener etter at han fikk sparken i Manchester United. Nå skal ha jobbe som ekspert for Sky Sports fram til han får en ny trenerjobb.

For det er et savn.

- Helt ærlig: Er jeg lykkelig, lykkelig, lykkelig? Nei, jeg savner fotballen. Dette er første gang siden 2000 jeg ikke er med på en sesongstart, så det er litt rart. Men jeg vil se den andre sida av fotballen også. Kanskje forstår jeg jobben deres enda bedre når jeg er tilbake der jeg hører hjemme, sier 56-åringen, som har trent Manchester United, Chelsea, Real Madrid, Inter Milan og Porto.

På grunn av TV-lampene var det lett å få øye på ham gjennom vinduene på Old Trafford. United-fansen sang navnet hans

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer