- Jeg er ikke opptatt av drakter i det hele tatt. Men Zlatan sin...

Joshua King avtalte draktbytte allerede før kampen.

BARE ÉN KONGE: Selv om den norske spissen heter Joshua King, så var det bare en konge på Friends Arena i Stockholm i går kveld, nemlig tremålsscorer Zlatan Ibrahimovic. Men King sikret seg i det minste drakta til det svenske forbildet. Foto: Vegard Grøtt / NTB Scanpix
BARE ÉN KONGE: Selv om den norske spissen heter Joshua King, så var det bare en konge på Friends Arena i Stockholm i går kveld, nemlig tremålsscorer Zlatan Ibrahimovic. Men King sikret seg i det minste drakta til det svenske forbildet. Foto: Vegard Grøtt / NTB ScanpixVis mer

STOCKHOLM (Dagbladet): Sveriges hat trick-helt Zlatan Ibrahimovic er ikke uvant med at motstandere ønsker å bytte til seg drakta hans etter fotballkamper.

I går prøvde Norges landslagsstopper Vegard Forren å inngå en bytteavtale med supersvensken allerede i pausa, bare for å finne ut at han allerede var for seint ute...

Joshua King var nemlig på banen allerede flere dager før landskampen ble spilt.

- Jeg er faktisk ikke opptatt av drakter i det hele tatt, men Zlatan sin... Det er respekt. Jeg går ikke rundt og spør om drakter vanligvis, sier Joshua King til Dagbladet.

Avtalte med svensk kompis Draktavtalen kom i stand via Sveriges venstreback Martin Olsson, som tidligere var lagkamerat med Joshua King i Blackburn.

- Jeg møtte Martin Olsson her om dagen. Da sa jeg til han at han måtte si til Zlatan at jeg skulle ha drakta hans. Det lovet han å fikse, sier Joshua King til Dagbladet.

Da Dagbladet snakket med King en god halvtime etter kampen hadde unggutten som fikk notert sin syvende landskamp da han kom inn for Tarik Elyounoussi 17 minutter før slutt, ennå ikke fått kloa i Zlatan-drakta, så Blackburn-spissen torde ikke ta Martin Olssons lovnad for god fisk.

LANGT FRAM: Josjua King kom til et par avslutninger på de 17 minuttene han fikk på banen i går kveld, uten å notere seg for scoing. Men han sikret seg til gjengeld drakta til svenskenes hat trick-helt Zlatan Ibrahimovic. 
Foto: Vegard Grøtt / NTB Scanpix
LANGT FRAM: Josjua King kom til et par avslutninger på de 17 minuttene han fikk på banen i går kveld, uten å notere seg for scoing. Men han sikret seg til gjengeld drakta til svenskenes hat trick-helt Zlatan Ibrahimovic. Foto: Vegard Grøtt / NTB Scanpix Vis mer

- Martin sa han skulle ordne det for meg, så da Vegard Forren sa han ville gjøre et forsøk på å få drakta til Zlatan, så sa jeg at det ikke var noen vits å prøve engang, for den hadde jeg allerede sikret meg.

- Sa jeg var seint ute Det var også svaret Forren fikk da han snakket Zlatan på vei av banen ved halvtid.

- Jeg ville lure til meg drakta han, men det var en som hadde vært litt slu på forhånd og allerede avtalt å få drakta hans. Det var en god tone mellom oss, men han sa at jeg var seint ute, fordi Joshua allerede hadde bedt om den, sier Vegard Forren.

- Hvor høyt setter du drakta til Zlatan, Joshua King?

- Zlatan er en klassespiss, som scorer tre mål. Han får det til å se så lett ut utpå der. Det er stort å få drakta hans, men jeg kommer ikke til å henge den opp i stua mi. Det er ikke der jeg er, hevder han overfor Dagbladet.

TIDLIG UTE: Joshua King hadde forberedt seg godt, og sikret seg Zlatans hat-trickdrakt etter kampen i går kveld. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix
TIDLIG UTE: Joshua King hadde forberedt seg godt, og sikret seg Zlatans hat-trickdrakt etter kampen i går kveld. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix Vis mer