Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Jeg er ikke så arrogant at jeg ikke skjønner at jeg kan få sparken

Liverpool-manageren om egen framtid.

I TRØBBEL?: Brendan Rodgers sier at han tar det fulle ansvaret for Liverpools dårlige åpning på sesongen - og innser at han ikke får beholde jobben som manager i overskuelig framtid hvis ikke ting snur. Foto: EPA / PETER POWELL / NTB Scanpix
I TRØBBEL?: Brendan Rodgers sier at han tar det fulle ansvaret for Liverpools dårlige åpning på sesongen - og innser at han ikke får beholde jobben som manager i overskuelig framtid hvis ikke ting snur. Foto: EPA / PETER POWELL / NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Liverpool-manager Brendan Rodgers har muligens begynt å kjenne at det brenner litt under føttene.

I går, mot Crystal Palace, gikk klubben på nok et tap, og skrekkrekka fortsatte. Det er det sjette tapet så langt denne sesongen, som er den verste sesongåpningen Liverpool har hatt siden 1992/1993.

- Man må vinner kamper Og nå har selvfølgelig snakket om manager Brendan Rodgers' framtid i klubben startet.

Rodgers selv sier at han skjønner at Liverpool-eier John W. Henry ikke kommer til å ha tillit til ham i overskuelig framtid hvis ikke ting forandrer seg.

- Jeg er ikke så arrogant at jeg ikke skjønner at jeg kan få sparken, innrømmer Rodgers ifølge Independent.

- Hvilken som helst manager vil kunne fortelle deg at man må vinne kamper og man må få resultater, særlig etter at man har hatt en slik utvikling som fotballklubb som vi har hatt. Men jeg kommuniserer bra med eierne, og vi er ærlige med hverandre. Men det kommer jo alltid ned til at man må ha resultater og at man må prestere, sier Liverpool-manageren videre. 

Lav selvtillit Liverpool kjøpte hele ni nye spillere i sommer og solgte Luis Suarez. I oktober ba Brendan Rodgers om tid, og erkjente at klubben ville være inne i en omstillingsfase en stund. Han uttrykte også sterk forståelse for supporternes frustrasjon over manglende resultater.

Nå sier 41-åringen at han føler at han har tillit fra Liverpool-eierne, men at han vet han må prestere.

- Jeg vil bare kunne gjøre mitt aller beste. Jeg må kjempe enda hardere, og som manager ligger alt ansvaret hos meg. Alt av press ligger på meg, sier manageren ifølge Independent.

Onsdag møter Liverpool bulgarske Ludogorets borte i Champions League. Rodgers innrømmer foran møtet at laget ikke har all verdens av selvtillit etter den dystre åpninga i Premier League.

- Vi må finne en løsning veldig kjapt, for dette er veldig skuffende.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media