Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Jeg er ikke sint, men skuffet

Louis van Gaal tar opp kampen mot FA etter anklage.

SKUFFET: Manchester United-manager Louis van Gaal tar opp kampen mot det engelske fotballforbundet (FA). Han vil ikke uten videre godta disiplinærsaken mot ham.

Det bekreftet nederlenderen under en pressekonferanse fredag. Det er van Gaals uttalelser etter 0-0-kampen mot Cambridge i FA-cupen forrige måned som har gitt ham trøbbel. Foto: EPA/SEAN DEMPSEY/NTB Scanpix
SKUFFET: Manchester United-manager Louis van Gaal tar opp kampen mot det engelske fotballforbundet (FA). Han vil ikke uten videre godta disiplinærsaken mot ham. Det bekreftet nederlenderen under en pressekonferanse fredag. Det er van Gaals uttalelser etter 0-0-kampen mot Cambridge i FA-cupen forrige måned som har gitt ham trøbbel. Foto: EPA/SEAN DEMPSEY/NTB Scanpix Vis mer

Manchester United-manager Louis van Gaal tar opp kampen mot det engelske fotballforbundet (FA). Han vil ikke uten videre godta disiplinærsaken mot ham.

Det bekreftet nederlenderen under en pressekonferanse fredag. Det er van Gaals uttalelser etter 0-0-kampen mot Cambridge i FA-cupen forrige måned som har gitt ham trøbbel.

- Jeg er ikke sint, men skuffet. Gjennom mine 30 år som trener har jeg aldri fått en disiplinærsak mot meg. Jeg mener at jeg ikke sa noe galt. Akkurat som jeg nevnte før kampen, sa jeg at alt går underdogens vei, sa van Gaal.

På spørsmål om han vil godta anklagen, svarte United-manageren kategorisk: - Selvsagt ikke. Jeg har ikke sagt noe galt. Jeg sier aldri noe om dommeren, aldri.

Manchester United slo Cambridge 3-0 i tirsdagens omkamp på Old Trafford.

Van Gaals mannskap møter West Ham til en tøff bortekamp i Premier League søndag. United ligger på tredjeplass.

(NTB)