- Jeg er ikke sjefen etter dette

Aksel Lund Svindal kjørte seg opp fem plasser og vant.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no) Aksel Lund Svindal fikk en fantastisk start på sesongen, da han i ettermidag kjørte inn til seier i storslalåmen i Sölden.

Han lå bare på en 6. plass etter den første omgangen, men ga alt i finalen og fikk ei kjempetid. Ingen av de fem løperne som var bedre i førsteomgangen klarte å hamle opp med tida hans.

- Jeg er kanskje ikke sjefen etter dette, men det er veldig greit å markere at de andre ikke skal få det lett hvis de skal slå meg, sier Aksel Lund Svindal til NTB

- Taktisk smart

Ted Ligety og Kalle Palander kom på de neste plassene, henholdsvis 0,32 og 0,39 sekund bak nordmannen.

- Jeg vil vel si at annenomgangen min her var taktisk smart, men jeg fant også en veldig fin rytme i kjøringen min. Jeg visste jo også at jeg hadde en del å gå på etter førsteomgangen som var preget av flere feil øverst, men veldig bra kjøring nederst.

Lund Svindal gjorde noen småfeil i det første henget i førsteomgangen, som gjorde at han tapte tiendeler til de beste. Ligerty ledet da halve konkurransen var gjennomført, 1,17 sekund foran Aksel på 6. plass.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer