Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Jeg er ikke uslåelig på grus

Nadal kan vinne sin sjuende tittel på rad i Monte Carlo.

GRUSER DE FLESTE: Rafael Nadal er sterk på grusunderlag, men han kan bli slått, mener han selv.Foto: SCANPIX/REUTERS/Regis Duvignau
GRUSER DE FLESTE: Rafael Nadal er sterk på grusunderlag, men han kan bli slått, mener han selv.Foto: SCANPIX/REUTERS/Regis Duvignau Vis mer

Rafael Nadal kan vinne sin sjuende tittel på rad i Monte Carlo Masters, men verdenseneren mener han ikke er uslåelig på grus.

Nadal har en imponerende statistikk å vise til i Monaco. Hans eneste tap i turneringen kom i tredje runde i 2003. Siden er det blitt 32 strake seirer.

- Jeg har kanskje flere muligheter på grus, men jeg føler meg ikke uslåelig. Jeg vet jeg kan tape, sier Nadal.

I fjor gikk spanjolen til topps i alle de fire grusturneringene han stilte opp i, blant annet Grand Slam-turneringen Roland-Garros, som han har vunnet fem ganger i karrieren.

- Vi får se om det er mulig å vinne alle grusturneringene i år. Jeg konsentrerer meg bare om den første kampen. Jeg ser ikke lenger fram enn det, sier Nadal.

Han skal møte finske Jarkko Nieminen i 2. runde i Monte Carlo.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media