Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Jeg er ikke ustoppelig

Ydmyk Ronaldinho foran semifinalen.

• Følg Barcelona - Milan direkte klokka 20.45

(Dagbladet.no:) Hvis Ronaldinho er i slag, er det nesten umulig å stoppe ham - med lovlige midler. Også Milan-trener Carlo Ancelotti mener det er svært vanskelig å hindre tryllingen til brasilianeren.

Det er ikke hovedpersonen selv enig i.

- Det finnes ikke fotballspillere som er ustoppelige. Alle har gode og dårlige dager, men ingen er ustoppelige, sier Ronaldinho ifølge UEFA.com.

- Må tas ut av kampen

Før den første semifinalen mot sa Milan-trener Carlo Ancelotti at han ikke ville gi Ronaldinho ekstra oppmerksomhet.

- Det blir ikke mannsmarkering på ham, sa Ancelotti.

Og vi husker hva som skjedde. Brasilianeren tryllet fram pasningen som førte til scoringen til Ludovic Giuly.

FRYKTET: Alessandro Nesta prøver her å stoppe Ronaldinho i den første semifinalen mellom Milan og Barcelona. Foto: AP
FRYKTET: Alessandro Nesta prøver her å stoppe Ronaldinho i den første semifinalen mellom Milan og Barcelona. Foto: AP Vis mer

I dagens utgave av Dagbladet sier tidligere landslagssjef Nils Johan Semb at han ville fulgt Ronaldinho nøye.

- Når du møter en som er så «outstanding», så eksepsjonelt god, ville jeg vurdert å ofre en egen spiller for å ta ham ut, sier Semb.

Tøffere markering

Foran kveldens returoppgjør på Camp Nou varsler Ancelotti at Milan vil prøve å gjøre det tøffere for mannen som er kåret til verdens beste fotballspiller.

- Vi skal forsøke å markere ut Ronaldinho mer enn vi gjorde på hjemmebane. Men det er vanskelig å stoppe ham helt. Hvis du gir Ronaldinho litt rom, setter han ballen der han ønsker det, sier Ancelotti.

Milan har et veldig tøft utgangspunkt foran kveldens avgjørende kamp. Med 1-0 fra den første kampen har Barca svært gode muligheter til å nå Champions League-finalen.

Og med tanke på at Barcelona ikke bare er et angrepslag, men også er gode bakover - blir jobben tøff. Barca har bare sluppet inn fire mål i Champions League, mot Milans ti.

Men Milan kan aldri avskrives.

- Jeg er ikke ustoppelig

Debatt

Er det mulig å hindre Ronaldinho fra å gjøre som han vil?

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling