- Jeg er ikke voldelig

Chelsea-kapteinen Marcel Desailly er oppgitt over at han er blitt stemplet som en voldsmann etter slaget mot Monacos Fernando Morientes i den første semifinalen for to uker siden.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LONDON (Dagbladet): Til fransk tv forklarer Desailly hva som var årsaken til at han plasserte albuen i Morientes i det første semifinaleoppgjøret mellom Chelsea og Monaco.

Dommeren så ikke opptrinnet, men UEFA har på bakgrunn av tv-bildene ilagt Desailly tre kampers karantene. En avgjørelse Chelsea anket, og straffen er nå redusert til to kampers utestengelse. Det betyr at franskmannen vil miste både morgendagens avgjørende semifinale og en eventuell finale i Champions League.

- Jeg er ikke en slem gutt. Jeg er verken voldelig eller aggressiv. Det var ikke med vilje. Jeg prøvde bare å komme meg bort fra Morientes, sier Desailly til det franske programmet Telefoot.

Vil ha Ranieri

Morgendagens skjebneoppgjør på Stamford Bridge er også et være eller ikke være for Chelsea-manager Claudio Ranieri. Skal han ha det minste håp om ei framtid som manager for London-klubben, må de blåkledde ta igjen Monacos tomålsledelse.

Nå går det rykter om at Juventus skal stå klare til å komme med et tilbud til italieneren dersom det skulle gå galt.

- Bunnlinjen er at Claudio ønsker å fortsette i Chelsea, sier managerens agent Jon Smith.

Han bekrefter imidertid at han den siste tida har mottatt interesse fra ni europeiske toppklubber som gjerne vil ha Ranieri.

STEMPLET: Chelseas Marcel Desailly har fått mye kjeft etter at han først klinte til Morientes bak dommerens rygg, og seinere - på bildet - applauderte da Monacos Zikos ble utvist.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer